Süper Amatör Lig Klasman B grubunda bitime haftalar kala garantilediği Play-Off’a daha güçlü girmek isteyen Gelikspor kadrosuna takviyelere devam ediyor. Daha önce Emre Can Özbay ve Alkan Karaman transferlerini spor kamuoyuna duyuran mavi-beyazlı yönetim, bugün de Kudret İleri transferini bitirdi.

Geçen hafta sonu başlayan görüşmeler neticesinde prensip anlaşmasına varılan futbolcu, bugün Kulüp Başkanı Resul Cesur ve As Başkan Hüseyin Bektaş’la bir araya gelerek anlaşmayı resmiyete döktü. Kendisini Gelikspor’a bağlayan imzayı atan hücum oyuncusu, yeni bir futbol serüvenine başlayacağı Süper Amatör Lig ekibiyle şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Ara transferde gerçekleştirdiği 3’üncü transferle dikkatleri üzerine çeken Başkan Resul Cesur, en büyük hedefinin Gelikspor’u Bölgesel Amatör Lige çıkarmak olduğunu söylerken, As Başkan Hüseyin Bektaş da, yönetim olarak tüm imkanları takımın başarısı için kullandıklarını, maddi-manevi ortaya konulan bu emeklerin karşılığını Bölgesel Amatör Lige yükselerek alacaklarına inandığını dile getirdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi