Süper Amatör Lig Play-Off grubunda şampiyonluğun favori takımı Gelikspor'da doğum günü birlikteliği... Hafta sonu saha ve seyircisi önünde Çaydeğirmeni Belediyespor'la karşılaşacak Mavi-Beyazlı ekip, takım halinde As Başkan Hüseyin Bektaş'ın doğum gününü kutladı.

Gelik sahasında antrenör Kerem Şenel yönetiminde gerçekleşen idmanın ardından bir araya gelen futbolcular, idmanı takip eden Bektaş'a doğum günü sürprizinde bulundu. Özel gün için önceden hazırlanan pastayı sahaya getiren futbolcular, hep bir ağızdan "İyi ki doğdun Hüseyin Başkan" sözleriyle mavi-beyazlı yöneticinin 55'inci yaş günü mutluluğuna ortak oldu. Doğum günü sürprizine, Kulüp Başkanı Resul Cesur başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve kulüp personeli de eşlik etti.

Pasta kesiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle anı ölümsüzleştiren Gelikspor, mutlu bir aile tablosu çizdi. Doğum günü kutlamasının ardından Hüseyin Bektaş'a yönelen futbolcular, hediye olarak Çaydeğirmeni Belediyespor maçından 3 puan sözü verdi.
Bunun üzerine Bektaş, sürpriz doğum günü dolayısıyla tüm takıma ve yönetici arkadaşlarına teşekkür etti.
Play-Off'a deplasmanda 2-0'lık Akınspor galibiyetiyle başlayan Gelikspor, ikinci 3 puan sınavını 26 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te  kendi sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor karşısında verecek. 
HABER / Hüseyin EKİNCİ 

Editör: Haber Merkezi