Zonguldak'ta salon sporlarında aktif branşlar arasında ilk 3’te yer alan tekvandoda geleceğin sporcularını yetiştiren Emrah Demir, sporcularına malzeme desteği sağlayan işadamlarına plaketle teşekkür etti.

Gelik, Kilimli ve Zonguldak’ta sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla tekvando sporunun gelişmesini sağlayan Demir, Gelik tekvando, Kilimli Halk Eğitim ve kendi adını taşıyan spor kulübüyle geleceğin tekvandocularını yetiştiriyor. Altyapı çalışmaları kapsamında tekvando sporuna kazandırdığı Tuğra Ali Çakıcı ve Mustafa Koç’u Milli takım seviyesine çıkararak önemli bir başarıya imza atan Demir, yeni Milli sporcuların keşfi için Gelik, Kilimli ve Zonguldak üçgeninde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kız-erkek çok sayıda öğrenciyi spora yönlendirdiği gibi tekvandoyu öğreterek geleceğe hazırlayan başarılı antrenöre, şehirde ticaretle uğraşan işadamlarından sponsorluk desteği geldi. Gelik’te maden sektöründe faaliyet gösteren Orhan Malkoçoğlu, Ufuk Malkoçoğlu ve Emin Açıcı tüm sporculara eşofman takımı yaptırdı. Bu üçlünün yanı sıra Koç Madencilik ortakları Selim Koç, Salih Koç ve Serkan Koç, Akkurt Madencilik sahibi Alaattin Kurnaz ve Ahmet Kurt da her sezon olduğu gibi bu sezon da tekvandoculara maddi-manevi destek sağlıyor.

Antrenör Demir, öğrencilerine sponsorluk desteğinde bulunan bu isimleri tek tek ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Başarılı çalıştırıcı, bu desteklerin karşılığının madalya ve şampiyonluklarla döneceğini, en büyük hedefinin Milli sporcu sayısını artırmak olduğunu söyledi. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi