Bölgesel Amatör Lig ekibi Ereğli Belediyespor’dan önemli bir transfer daha. Dün itibariyle kaleci transferini bitiren Eflatun-Beyazlı yönetim, hafta başından bu yana görüşme halinde olduğu stoper Harun Özdemir’le kesin olarak anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu, teknik direktör İsmail Aksu’nun geçen sezon Belediye Boldavin Termalspor’dan öğrencisi. Aksu, Boldavin’de 18 maçta banko oynattığı Özdemir’in, Ereğli Belediyespor’a çok büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

Belediye Boldavin Termalspor’da grup şampiyonluğu yaşayan, 3. Ligi final maçında penaltılarla kaybeden Harun Özdemir, yarım kalan şampiyonluk 3. Lig işini Ereğli Belediyespor’da tamamlamak istiyor.

Boldavin’deki istikrarlı futboluyla dikkat çeken Harun’un, daha önce Ümraniyespor, Şile Yıldızspor, Çekmeköy Alemdağspor, Bağcılarspor, Alemdağspor, Beykozspor, Beyoğlu Yeniçarşı, Sultangazispor deneyimleri var.

Harun Özdemir’le 4’üncü dış transferini gerçekleştiren Ereğli Belediyespor, daha önce stoper Rıdvan Coşkun, orta saha Volkan Uluğ ve kaleci Nevzat Çizmeci’yi kadroya dahil etmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi