Zonguldak Kömürspor, 2 Eylül’de saat 24.00’te sona eren birinci transfer döneminin son gününde yoğun bir transfer trafiği yaşadı. Akşam 22.00’ye kadar 5 transfer yapan 2. Lig ekibi, saatler 24.00’e yaklaşırken Trabzonspor, Afyonspor, Kahramanmaraşspor, Serik Belediyespor ve Eskişehir Yunusemrespor’dan olmak üzere 5 transfer daha gerçekleştirdi.

2. LİGDE sezona Manisa FK yenilgisiyle başlayan Zonguldak Kömürspor, 2 Eylül Pazartesi günü saat 24.00’te sona eren birinci transfer döneminde tam 10 transfer gerçekleştirdi. Bu transferlerin 5’ini akşam saatlerinde bitiren Zonguldak Kömürspor, son dakikada 5 futbolcu transferi daha yaptı. Transferler, Trabzonspor, Afyonspor, Kahramanmaraşspor, Serik Belediyespor ve Eskişehir Yunusemrespor’dan geldi.

Manisa FK maçı öncesi 21 futbolcuya lisans çıkaran Zonguldak Kömürspor, transferin son günü toplam 10 transfer yaptı. Bu transferlerin işlemleri 5’i akşam 22.00’ye kadar sona erdi.

Sorunsuz biten transferlerden Fransa doğumlu Mustafa Gökay Eğer (18) ile Atakan Ekiz Adanaspor’dan (22), Yiğit Gökoğlan (30) Fethiyespor’dan, Sezer Taşkolu (19) Antalyaspor’dan, Muhammet Sait Özvardar (21) Sivasspor’dan kadroya dahil edildi.

GECE YARISI 5 TRANSFER DAHA

ZONGULDAK Kömürspor, transfer döneminin sona ermesine dakikalar kala 5 futbolcunun daha lisans işlemlerini başlattı. İşlemler devam ettiği için söz konusu futbolcuların isimleri Zonguldak Kömürspor’un 2019-2020 sezonu kadrosunu gösteren verilere gece 24.00’ten sonra dahil edildi.

Lacivert-Kırmızılı takım, son dakika transferlerini Trabzonspor, Afyonspor, Kahramanmaraşspor, Serik Belediyespor ve Eskişehir Yunusemrespor’dan yaptı.

Trabzonspor’un 20 yaşındaki altyapı oyuncusu Doğukan Sağlam’la 1 yıllığına anlaşan Zonguldak Kömürspor, futbolcuyu amatörden profesyonele geçiş yaptırdı.

Sağlam’ın yanı sıra Afjet Afyonspor’dan 29 yaşındaki Metin Yüksel, Kahramanmaraşspor’dan 31 yaşındaki Lider Koç, Serik Belediyespor’dan 24 yaşındaki Halil İbrahim Yazğılı, Eskişehir Yunusemrespor’dan 20 yaşındaki Batuhan Korkmaz renklere dahil edildi. Bölgesel Amatör Lig ekibinden gelen Korkmaz, amatörden profesyonele geçiş yaptı.

Son gün, son dakika toplam 10 transferle kadrosunu güçlendiren Zonguldak Kömürspor’da futbolcusu sayısı 31’e yükseldi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi