*** Merkez Hakem Kurulu’nun puantajın alt bölümünde Şanlıurfaspor ile Zonguldak Kömürspor arasında oynayacağı maçı yönetecek Gaziantep bölgesi klasman hakemi Ali Yılmaz, uzun aradan sonra 2. Ligde orta hakem olarak görev alacak.

2. Lig Beyaz grupta Zonguldak Kömürspor’un yarın deplasmanda Şanlıurfaspor’la oynayacağı maçta Gaziantep bölgesi hakemleri görev yapacak. Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan atamalar doğrultusunda Şanlıurfa GAP Stadı’ndaki saat 14.00’te başlayacak maçta klasman hakemi Ali Yılmaz düdük çalacak. Gaziantepli klasman, 2. Ligde en son 27 Ocak’ta 3-3 berabere biten Pazarspor-Eyüpspor maçını yönetmiş, bu maçın ardından 1 ve 2. Ligde birer kez dördüncü, 3. Ligde ise bir kez orta hakem olarak görev almıştı.

27 Ocak’tan günümüze 2. Ligde maç yönetmeyen Yılmaz, 50 gün aranın ardından Şanlıurfaspor-Zonguldak Kömürspor maçıyla 2. Ligde düdük çalacak.

Bu maçta Yılmaz’ın yardımcılıklarını yine Gaziantep bölgesinden klasman yardımcı hakemler Selçuk Kaplan ile Yusuf Şimşek yapacak. Maçın 4. hakemi de aynı bölgeden klasman hakemi Özgür Reha Alıcı.

Haftanın diğer maçlarında ise Ankara’dan Özer Özden, Aydın’dan Eren Özyemişcioğlu, Hatay’dan Hamit Basık, Isparta’dan Şeref Taştan, Ordu’dan Adem Cinek, Sakarya’dan Erkan Engin, Samsun’dan Erdem Mertoğlu, İzmir’den Erdem Temel düdük çalacak.

18 MART PERŞEMBE

Saat 14.00 12 Şubat Stadı: Kahramanmaraşspor-Manisa FK (Özer Özden-Ankara)

Saat 14.00 Diyarbakır Stadı: Amed Sportif-Çorum FK (Eren Özyemişcioğlu-Aydın)

Saat 14.00 15 Temmuz Stadı: Sancaktepe FK-Kocaelispor (Hamit Basık-Hatay)

Saat 14.00 TCDD Tesisleri: Ankara Demirspor-Afyonspor (Şeref Taştan-Isparta)

Saat 14.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşespor-İnegölspor (Adem Cinek-Ordu)

Saat 14.00 Uşak 1 Eylül Stadı: Uşakspor-Hacettepespor (Erkan Engin-Sakarya)

Saat 14.00 Şanlıurfa GAP Stadı: Şanlıurfaspor-Zonguldak Kömürspor (Ali Yılmaz-Gaziantep)

Saat 14.00 Ortahisar Yavuz Selim Stadı: Hekimoğlu Trabzon-Gümüşhanespor (Erdem Mertoğlu-Samsun)

Saat 14.00 Mustakil Spor Tesisleri: Erzincanspor-Sarıyer (Erdem Temel- İzmir)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi