Zonguldak Kömürspor’un Kırklarelispor’la oynayacağı 20’nci hafta maçını Muğlalı klasman hakemi Hakan Ülger yönetecek. Ülger, meslek kariyerinde Kömürspor’un ikinci kez maçına çıkacak. Muğlalı’nın 2017’de görev yaptığı maçta da rakip Kırklarelispor’du.

MERKEZ Hakem Kurulu, 2. Lig Beyaz grupta 20’nci hafta maçlarında görev yapacak hakemleri açıkladı. Kurul, Zonguldak Kömürspor’un Kırklarelispor’la 26 Ocak Pazar günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynayacağı karşılaşmaya Muğla bölgesinden klasman hakemi Hakan Ülger’i atadı.

Yardımcılar Muğla ve Denizli’den

ÜLGER’in yardımcı triosu Muğla ve Denizli bölgesinden. 90 dakika mücadelesinde kenar çizgide Muğla bölgesinden klasman yardımcı hakem Ersin Erbal ile Denizli bölgesinden klasman yardımcı hakem Murat Tuğberk Curbay olacak. Maçın dördüncü hakemi Denizlili klasman Feridun Daldaş.

Galatasaray maçında 4. hakemdi

MUĞLALI klasman hakemi, en son Galatasaray’ın maçında görev aldı. Sarı-Kırmızılı takımın 15 Ocak’ta Çaykur Rizespor’la oynadığı maçta dördüncü hakem olarak görev alan Ülger, bu maçın öncesinde Süper Ligde Alanyaspor ile Konyaspor maçında dördüncü hakem olarak çıktı. Kupa ve Süper Lig görevlerinin ardından Ülger, 2. Ligde orta olarak çıkacak.

3 Kasım 2019 tarihinden bu yana bir kez Süper Lig, bir kez 1. Lig ve iki kez Ziraat Türkiye Kupası’nda dördüncü hakem olarak görev alan Muğlalı, yine bu süreçte 2. Ligde İnegölspor-Gümüşhanespor, Eyüpspor-Kastamonuspor ve Bandırmaspor-Etimesgut Belediyespor olmak üzere 3 maçta düdük çaldı. Zonguldak Kömürspor-Kırklarelispor müsabakası, Ülger’in kariyerinde bu sezon ki 4’üncü orta görevi olacak. Muğla bölgesi hakemi 2. Ligde en son 15 Aralık 2019’da maç yönetmişti.

Zonguldak Kömürspor’la ikinci kez

HAKAN Ülger, meslek kariyerinde Zonguldak Kömürspor’un ikinci kez maçına çıkacak. Ülger’in, 27 Eylül 2017’deki ilk Kömürspor görevinde rakip yine Kırklarelispor’du.

Kırklareli’nde oynanan ve 1-1 berabere biten maçta dördüncü hakem olarak görev yapan klasman hakeminin 3 yıl aradan sonra atandığı Zonguldak Kömürspor maçında rakibin yine Kırklarelispor olması, “İlginç tesadüf” yorumlarına neden oldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi