Sarayspor’a sponsorluk desteği sağlayan Sınav Koleji, kuruluşundan bu yana 29’uncu şampiyonluğunu elde eden sarı-kırmızılı takıma kahvaltı jestinde bulundu. Kulüp Başkanı aynı zamanda antrenör Turan Altıntaş, bu jest karşısında 29’uncu şampiyonluk kupasını Okul Müdürü Vecdi Ilgın’a armağan etti.

Zonguldak'ta kurulduğu 2010 yılından bu yana farklı yaş gruplarında 29 şampiyonluğu bulunan Sarayspor’a, sponsor eğitim kurumu Sınav Koleji’nden jest. Kısa bir süre önce U14 Futbol Ligi’nde Zonguldak şampiyonu olarak 29’uncu kupayı müzesine götüren ve Zonguldak’ı U14 Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazanan Sarayspor’un bu başarısı üzerine Sınav Koleji Müdürü Vecdi llgın ve ortağı Okan İlkbahar, sarı-kırmızılı teknik ekip ve futbolcular için kahvaltı programı organize etti.

Kulüp başkanı aynı zamanda antrenörü Turan Altıntaş, kahvaltı organizasyonundan dolayı Ilgın ve İlkbahar’a teşekkür ederken, Sarayspor’un Zonguldak’ta bir marka kulüp ve futbol koleji olduğunu söyledi.

2010 yılında kurulan kulübün altyapılarda 29 şampiyonluk yaşadığını, 30’uncu şampiyonluğa çok yaklaştıklarını belirten sarı-kırmızılı hoca, “2019-2020 futbol sezonunun ilk şampiyonluğunu U14 Futbol Ligi’nde elde ettik. Bu şampiyonlukla beraber, müzeye 29’uncu kupayı getirdik. U16’da final oynayacağız. 30’uncu şampiyonluk çok yakın. U15 Ligi’nde de 2’de 2 yaptık. Bu başarılar tesadüf değil. Her şey çalışmaktan geçiyor. Sarayspor, Zonguldak’ta futbolun kolejidir. Altyapılarda marka bir kulübüz. Bize destek veren Sınav Koleji’ne teşekkür ediyorum. En büyük destekçilerimizden birisi. 29’uncu şampiyonluk üzerine takıma kahvaltı verdiler. Bu jest bizi çok mutlu etti. Destekleri karşılıksız bırakmıyoruz. Şampiyonlukların devamı gelecek. Vecdi Ilgın ve Okan İlkbahar’a teşekkür ediyorum” dedi.

Altıntaş’ın sözlerinin ardından duygularını dile getiren Sınav Koleji Müdürü Vecdi Ilgın, okul olarak eğitimin dışında spora çok büyük önem verdiklerini, okul sporlarında elde ettikleri 25’e yakın kupanın bunun bir göstergesi olduğunu aktardı.

Ilgın, eğitim kurumu olarak spora destek konusunda farklı düşünceye sahip olduklarını, Sarayspor Kulübü’ne sponsor olarak düşünceyi uygulamaya koyduklarını kaydederek, “Sarayspor’la 3-4 yıldır işbirliği içindeydik. Pilot okul konumunda önemli başarılarımız var. Bu sezon sponsorluk anlaşması sağladık. Enerjiyi bölmek yerine bir araya getirme düşüncesi içindeyiz. Bunu başardığımız takdirde sadece spor ya da futbol değil her alanda başarılı oluruz. Biz, sporda bu enerji etrafında birleştik. Sarayspor altpılarda önde gelen bir kulüp. Sponsorluk anlaşmasıyla birlikte kulüp bazındaki başarıyı okul sporlarına taşımış olduk. Sınav Koleji olarak spor ve sporcunun her zaman yanındayız. Okul sporlarında 25’e yakın kupamız var. Bu, kolejimizin spora verdiği önemi göstermektedir.” dedi.

Ilgın, 10 yılda 29 şampiyonluk yaşayan Sarayspor’u bu başarısından dolayı kutladı, bu sayının artarak devam edeceğinden hiç şüphesinin olmadığını sözlerine ekledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi