Birinci Amatör Küme maçında sahaya giren köpek maçın durmasına neden oldu. Hakem ve futbolcuların arasından bir sağa, bir sola koşuşturan köpek, izleyenlere keyifli ve eğlence dolu anlar yaşadı.

Zonguldak'ta amatör lig müsabakası oynandığı sırada sahaya giren köpek, hakem ve futbolculara zor anlar yaşattı. 

Kozlu sahasında Kozlu Belediyespor ile Karaelmasspor arasında oynanan Birinci Amatör Küme karşılaşmasının ikinci yarısı ilginç görüntülere sahne oldu. Dakikalar 48’i gösterdiğinde golden cinsi köpek, stat kapısının açık olmasını fırsat bilip biran da sahaya daldı. Kimseye aldırış etmeyen köpek, şaşkın bakışlar arasında sahada bir sağa, bir sola koşuşturmaya başladı.

Köpeğin sahaya girdiğini farkeden hakem Davut Özen maçı durdururken, Karaelmassporlu Cumhur Aktaş üzerine doğru koşan köpeği tutmak istedi. Futbolcudan kaçmayı başaran sürpriz misafir, sahayı bir süre turladıktan sonra saha görevlilerinin çabasıyla saha dışına çıkarıldı. Bu anlarda komik görüntüler ortaya çıkarken, tribünlerde kahkahalarla birlikte eğlence dolu anlar yaşandı. Seyircilerin birçoğu bu anları cep telefonuyla görüntülemeye çalıştı.

Kısa bir süre duraksayan karşılaşma, köpeğin dışarı çıkarılmasıyla kaldığı yerden yeniden başladı. Müsabaka, Kozlu Belediyespor’un 9-1 üstünlüğüyle sona erdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi