Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi görmeye başlayan futbol hakemi Eren Ferhat Çelik, tedavisinin 9’uncu gününde taburcu olarak evine döndü. Evine dönmenin mutluluğunu yaşayan Çelik, “Alacağınız tedbirler koronavirüsten güçlü değildir” mesajı verdi.

ZONGULDAK’TA geçen hafta koronavirüs testi pozitif çıkan futbol hakemi Eren Ferhat Çelik’in tedavisi sona erdi. Korona teşhisi konulur konulmaz Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi’nde karantinaya alınarak tedavisine başlanılan Çelik, 9’uncu tedavi gününde taburcu oldu.

Ateş, öksürük ve tat alma kaybı gibi belirtiler üzerine yapılan testin pozitif çıkması üzerine 31 Mart’ta tedavi altın alınan futbol hakeminin son test sonuçları negatif çıktı. İlk gün şikayet ettiği belirtileri de üzerinden atan Çelik, bugün itibariyle taburcu edilerek evine gönderildi.

Tedbir amaçlı 14 gün boyunca evinden dışarı çıkmayacak olan Eren Ferhat Çelik’in koronavirüsü yenmesi ailesi, yakın çevresi ve hakem camiasında büyük bir mutluluk oluştu.

Tedavisinin ardından evinden çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Çelik, hastalığı süresince kendisine moral desteği sağlayan tüm herkese teşekkür ederken, “Alacağınız tedbirler koronavirüsten daha güçlü değildir. Lütfen 14 kuralına uyalım. 9 gündür hastanede tedavi görüyorum. Psikolojik ve fiziken yaşadığım tahribatı anlatamam. Evden çıkmayın, kendinizi, sevdiklerinizi ve ailenizi bu salgından koruyun” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi