Atakan Gültekin Ereğli Belediyespor’da... Futbol ve teknik adamlık kariyerinin büyük bölümünü 2. Lig ekibi Pendikspor’da geçiren Gültekin, 1999’da Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek eleyen ve tarihe “Pendik faciası” olarak geçen maçta Pendikspor forması giymişti.

BÖLGESEL Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’da teknik ekipte değişiklik yaşandı. Yönetim, Ercan Yaman’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yerine Zonguldaklı Atakan Gültekin’i getirdi. Gültekin, uzun futbol kariyerinin ardından yeşil sahalarda teknik direktör olarak görev almaya başladı.

2. Lig ekibi Pendikspor’da farklı dönemlerde hem altyapı, hem de A takımı çalıştıran 46 yaşındaki tecrübeli hoca, bir ara Sancaktepe ve Pendik Güllübağlarspor takımlarında da görev aldı.

Ligin ikinci yarısıyla birlikte Ereğli Belediyespor’u çalıştıracak Gültekin’le uzun süreli anlaşma sağlanacak. Zonguldaklı hoca yönetiminde ligde kalıcı olmayı hedefleyen Ereğli Belediyespor, yeni hocanın hazırlayacağı rapor doğrultusunda orta saha ve ofansif ağırlıktı en az 4 transfer gerçekleştirecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi