***Hatay TED Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni aynı zamanda Spor Bölüm Başkanı Zonguldaklı Kenan Bökrü ile Süper Ligdeki ilk sezonunda Hatayspor formasıyla gol krallığına koşan Boupenndza, ınstagram üzerinden yapılacak canlı yayınla Hataylı futbolseverlerle buluşacak.

Süper Ligde gol krallığına koşan Hataysporlu Boupenndza, transferi, kariyeri ve kendisi hakkında merak edilen her şeyi bu akşam canlı yayında Zonguldaklı eski futbolcu, Hatay TED Koleji Beden Eğitimi öğretmeni ve Spor Bölüm Başkanı Kenan Bökrü’ye anlatacak.

Düzce ve Zonguldak’taki meslek kariyerinin ardından 4 yıldır Hatay TED Koleji’nde Beden Eğitimi öğretmenliği görevini başarıyla sürdüren Zonguldaklı eski amatör futbolcu, bu akşam saat 21.00’te kolejin ınstagram sayfası (@tedhataykoleji) üzerinden ses getirecek bir canlı yayın gerçekleştirecek. Bökrü’nün konuğu Süper Ligde gol krallığa koşan Hatayspor’un golcüsü Boupenndza. 25 yaşındaki golcü, gündeme ve kariyerine dair yöneltilecek soruları tercümanı aracılığıyla cevaplayacak.

Türkiye’deki ilk sezonunda Hatayspor formasıyla sergilediği performans ve attığı birbirinden klas gollerle dikkatleri üzerinde çeken Gabonlu oyuncuyla ilgili en merak edilen konu hiç şüphesiz ki gazete ve spor programlarına da konu olan Fenerbahçe’ye transferi. Adı Galatasaray’la da anılan golcü oyuncunun söz konusu söylentilere bu akşam ki canlı yayında açıklık getirmesi bekleniyor.

Transferinin yanı sıra Boupenndza’ya, şampiyonluk ve gol krallığı yarışı başta olmak üzere gündeme ve kariyerine dair önemli sorular yöneltilecek.

Boupenndza, 40’ıncı haftası geride kalan Süper Ligde gol krallığında ilk sırada yer alıyor. Klas golcü, en son dün 1-0 kazanılan Denizlispor maçında 68’inci dakikada galibiyeti getiren tek golü kaydetti. Gabonlu, bu golle gol sayısını 22’ye çıkararak bitime iki hafta kala en yakın takipçisi Beşiktaşlı Larin’le aradaki gol farkını 3’e çıkardı.

Gündem belirleyecek canlı yayın, ınstagramın ikili canlı yayın özelliğiyle izlenebilecek. Programı izleyebilmek için Hatay Ted Koleji’nin @tedhataykoleji ınstagram hesabını takip etmeniz yeterli olacak.

Öte taraftan, canlı yayın söyleşisine katılacak takipçiler arasından yapılacak çekilişle 3 kişiye Boupenndza imzalı Hatayspor forması hediye edilecek. HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi