2. Lig Beyaz grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’un 26 Aralık Pazar (yarın) Isparta 32 Spor’la oynayacağı 19’uncu hafta maçını Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal da izleyecek. Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan’ın yakın arkadaşı olan Kartal, Isparta futbol camiasında şimdiden büyük bir heyecan oluşturdu.

Isparta 32 Spor Kulübü’nden konuya dair yapılan açıklamada, “Son dönemde Fenerbahçe’nin de gündeminde olan, ülkemizin ve Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızlarından ve önde gelen teknik direktörlerinden İsmail Kartal, Kulüp Başkanımız Atakan Yazgan ile birlikte Isparta’ya geliyor. Başkanımız Atakan Yazgan’ın çok samimi arkadaşı olan İsmail Kartal, ilk devrenin son maçı olan Zonguldak maçını birlikte izleyecekler” denildi.

60 yaşındaki teknik adam, 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe’de Ersun Yanal’ın yerine göreve gelmiş, sezon sonu itibariyle sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırmıştı. 60 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe’nin ardından Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve BB Erzurumspor’u çalıştırdı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi