Zonguldak’ı Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Devrek Belediyespor’da uzun yıllar kaptanlık yaparak önemli şampiyonluklar yaşayan Murat Gebeş, futbolu bıraktıktan sonra geçiş yaptığı antrenörlükte yetiştirici rol üstlendi. Büyük hedefler peşinde olduğu meslek kariyerine altyapıdan başlayan eski amatör futbolcu, ilçede futbol ve çok sayıda farklı branşta sporcu yetiştirecek akademi kurdu. “Gelişim” adını taşıyan akademi, ilçede bir sporcu fabrikası gibi işleyecek.

Futbol başta olmak üzere yüzme, basketbol, tenis gibi spor branşlarında küçük yaştaki çocukları temel altyapı eğitimleriyle geleceğe hazırlayacak spor akademisi, ayrıca Pomem, PMY, PÖH, bekçilik ve askeri sınavlara hazırlayıcı rol üstlenecek.

Kurucusu olduğu akademide aynı zamanda futbol antrenörü olarak görev yapacak Murat Gebeş’le birlikte, deneyimli antrenörler Serdar Çelik, Mesut Güner, Onur Kara ve Okan Ermek söz konusu branşlarda eğitici ve hazırlayıcı bir misyona sahip olacak.

Gelişim Spor Akademisi’ne müracaatlar devam ederken, 0 554 678 68 49 nolu telefondan bilgi alınıp müracaat yapılabilecek.

“AKADEMİMİZ SPORA FARKLI

BİR BOYUT KAZANDIRACAK”

Uzun futbolculuk döneminin ardından yetiştirici bir rol edinen eski futbolcu, gelişim adını taşıyan spor akademisine ilişkin olarak, “Futbol oynadığım dönemde kafamda sürekli tasarladığım bir projeydi. İlçede sporun gelişmesi, yeni sporcuların yetişmesi için kendime böyle bir misyon edindim. Akademi projemiz, dönemsel bir proje değil. Antrenör arkadaşlarımızla birlikte yıl boyunca belirlediğimiz branşlarda yeni sporcuların yetişmesini sağlayacağız. Ayrıca akademimizde Pomem, Besyo ve askeri sınavlara dair hazırlık kurslarımız olacak. Amacımız sporcu bir nesil yetiştirmek, yetenek ve ilgi alanlarına göre yeni sporcular kazandırmak ve gençleri geleceğe hazırlamak. Antrenör kadromuz çok geniş. BESYO mezunu, deneyimli antrenörler bünyemizde yer alıyor. Farkımızı kısa sürede Devrek ve tüm Zonguldak görecek. Devrek Gelişim Spor Akademisi’nden yetişen sporcular, gelecekte Milli seviyeye kadar yükselip Zonguldak ve ülkemizi ulusal ve uluslararası turnuva, organizasyon ve şampiyonalarda temsil edecektir. Futbolda, yüzmede, basketbolda yetenekli olduğuna inanan, iyi bir sporcu olmak isteyen, büyük hedef ve hayaller peşinde olan tüm çocuk ve gençlerimizi akademimize bekliyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi