2. Lig temsilcisi Zonguldak Kömürspor, iç transferde sağ bek Ertuğrul Şenlikoğlu’yla yeniden anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki oyuncu, kendisini 1 yıl daha kırmızı-lacivertli renklere bağlayan imzayı attı.

İkinci etap hazırlık çalışmaları için bugün Bolu’da kampa girecek Zonguldak Kömürspor, diğer taraftan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Şenol Demir’in raporu doğrultusunda transfer komitesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan gurbetçi futbolcu Ertuğrul Şenlikoğlu’yla anlaşmaya varıldı.

Zonguldak’a gelerek Zonguldak Kömürspor AŞ Başkanı Hakan Hürfikir’le buluşan Şenlikoğlu, yüz yüze yapılan görüşmenin ardından resmi imzayı attı.

Süper Lig temsilcisi Giresunspor’la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan sağ bekle geçen sezon olduğu gibi yine kiralık olarak anlaşıldı. Kariyerine yine kırmızı-lacivertli formayla devam edecek olan Ertuğrul, transfer için gerekli evrakları tamamlayıp Çarşamba ya da Perşembe günü Bolu kampına katılacak.

Ertuğrul Şenlikoğlu, geride kalan 2021-2022 sezonunda 18’i ilk onbir 21 maçta bin 510 dakika süre aldı.

Transferinin kesinlik kazanması üzerine ŞAFAK Spor’a değerlendirmede bulunan Ertuğrul Şenlikoğlu, taraftarın yeni sezonda bambaşka bir Ertuğrul izleyeceğini söyledi.

İkinci Zonguldak Kömürspor serüvenine özgüveni yüksek bir şekilde başlayacağına vurgu yapan gurbetçi sağ bek, bireysel olarak geçen sezonki performansının üzerine koyacağını, takım halinde de tek düşüncelerinin Play-Off olacağını aktardı.

“Geçen sezon yaptıklarımın

daha fazlasını yapacağım”

Zonguldak Kömürspor’un taraftarıyla birlikte üst sıraları hak eden bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Ertuğrul Şenlikoğlu, “Geçen sezon ilk yılımdı. Alışma sürecim vardı. İstediğim performansı açıkçası sahaya yansıtamadım. Yeni sezona yeni umutlarla başlıyorum. Özgüvenim çok yüksek. Kendimi fizik olarak da iyi hissediyorum. Daha güçlüyüm. Net ifadelerle belirtmek isterim ki, taraftarımız geçen sezon ki Ertuğrul’a göre bambaşka bir Ertuğrul izleyecekler. Sezona kafam rahat bir şekilde giriyorum. Geçen sezon yaptıklarımın daha fazlasını yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Takıma katkı sağlamak istiyorum. Yeni sezonda sahada asistleriyle ön plana çıkan, takıma maç kazandıran bir Ertuğrul olacak” dedi.

“Zonguldak Kömürspor’u

Play-Off’a taşımak istiyoruz”

Mevcut kadronun korunduğu, dışarıdan da takviyelerin yapıldığının anımsatılması üzerine Ertuğrul, “Öncelikle iyi bir takım olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Geçen sezon birçoğumuz ilk defa bir arada oynamıştık. Bunun sıkıntılarını yaşadık. Ama zaman zaman da 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak neler yapabileceğimiz gösterdik. Mevcut kadronun korunması önemli. Yapılan transferler ve bundan sonra gelecek olan arkadaşlarımızla daha güçlü olacağız. İyi bir sezon olacağını umut ediyorum. Zonguldak Kömürspor üst sıraları hak eden bir kulüp. Takım olarak bunun peşinden koşacağız. Play-Off yarışının içinde olmak istiyoruz. Bunun için bir hava yakalanması lazım. Bu havayı ilk hafta Fethiyespor’u yenerek yakalayacağız. Taraftarımız yeter ki bizim arkamızda dursun ve güvensin. Onların destekleriyle her maç elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Terimizin son damlasına kadar mücadele edip sahada ayak basmadık yer bırakmayacağız” diye konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi