Devre arasıyla birlikte Pendikspor’daki görevini bırakıp Ereğli Belediyespor’da işbaşı yapan Atakan Gültekin, ikinci yarıdan bir hayli umutlu. Yılların deneyimi, ikinci devrede camiaya farklı bir takım ve futbol sunacak.

BÖLGESEL Amatör Ligde beklentinin altında bir ilk yarı geçiren Ereğli Belediyespor, 19 Ocak’ta Kırıkkale Büyük Anadoluspor maçıyla başlayacak ikinci yarıya umutla hazırlanıyor. Devreye 15 puanla Devrek Belediyespor’un 5 puan gerisinde giren Eflatun-Beyazlı takımda ilk hedef; iyi futbol, iyi netice ve puantajda rakibi geçip Play-Out maçı oynamadan ligdeki yeri korumak.

Yeni hoca idaresinde bu üç hedef peşinde koşacak Eflatun-Beyazlı takım, ikinci yarıya kendi tesislerinde hazırlanıyor. Gültekin ve ekibinin uyguladığı farklı antrenman metodları, takımda kısa sürede farklı bir görüntünün ortaya çıkmasını sağladı.

Antrenman uygulamalarının yanı sıra psikolojik ve mental yönden de futbolcuları ikinci yarı maratonuna hazır hale getiren tecrübeli hoca, uzun yıllar başarılı bir şekilde hizmet etmek istediği Ereğli Belediyespor’daki serüveninde iz bırakmak istiyor.

Tüm bilgi donanımıyla kendisini Eflatun-Beyazlı renklerin başarısına odaklayan Gültekin, ikinci yarı için ŞAFAK’a yaptığı değerlendirmede kafasında düşündüğü takım olgusunu anlattı.

Takımı bulunduğu noktadan hızla uzaklaştırıp kısa sürede üst sıralardaki yerlerini alacaklarını dile getiren Eflatun-Beyazlı hoca, “Ereğli Belediyespor’un yeri her zaman zirve olmalıdır. Bulunduğumuz konumu hak etmiyoruz. Ereğli Belediyespor’a yakışmayan bir sıralama. Hedefimiz; ligi en iyi noktada bitirmek. Bu tabii ki de en üst seviye olacak. Puantajda sıçrama yapabilmemiz için öncelikle saha içindeki başarılı olmalıyız. Bunu da tempolu, mücadeleci ve dinamik bir takım oluşturarak başaracağız. Çalışmalarımızı bu üçgenin üzerinde yoğunlaştırdık. Farklı bir Ereğli Belediyespor izlettirmek istiyoruz. İkinci yarı, Ereğli Belediyespor için değişik olacak. Buna hep birlikte tanıklık edeceğiz” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi