BÖLGESEL Amatör Ligde yeni sezona iddialı hazırlanan Ereğli Belediyespor, hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdürüyor. Eflatun-Beyazlı takım, Semih Tokatlı idaresinde fizik-kondisyon yönünden üst seviyeleri yakalarken, oynadığı hazırlık maçlarıyla teknik-taktik açıdan da eksikliklerini görme fırsatı buluyor.

Eflatun-Beyazlı takım, bu doğrultuda dün 3’üncü hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekibi Bozcaadaspor’la karşılaştı. Karşılaşmaya, kalede Tuğrul Karatosun, Gökhan Kuloğlu, Serdar Biler, Emre Berkan Kahvecioğlu, Tunahan Altuntaş, Serbay Aydın, Turan Ekici, Emrah Ergür, Cömert Kandemir, Kaan Yıldırım ve Ercan Güneri ilk 11’iyle çıkan Ereğli Belediyespor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Ereğli ekibinin gollerini Kaan Yıldırım, Cömert Kandemir ve oyuna ikinci yarı dahil olan altyapı oyuncusu Berkan Bektaş kaydetti.

Lig kadrosuna yakın bir kadroyla boy gösteren Ereğli Belediyespor’un, Mardinspor ve Büyükçekmece Tepecikspor’la oynanan ilk iki hazırlık maçına göre daha derli toplu ve iyi bir takım görüntüsünü verdiği görüldü.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi