Geçen hafta gerçekleştirilen kongrenin ardından 2022-2023 sezonu yönetim kurulunu oluşturan Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Ereğli Belediyespor’da hareketlilik başladı. İlk iş olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmak isteyen Eflatun-Beyazlı yönetim, arayışlarda sona yaklaşmak üzere.

Yeni sezon hedef planlaması kapsamında belirlenen kriterlere göre kulübün iç yapısını çok iyi bilen bir teknik direktörle anlaşmak isteyen Ereğli Belediyespor’da Sertaç Geçer ismi ön plana çıktı.

38 yaşındaki teknik direktörü takımın başına getirmek isteyen Ereğli yönetimi, bu doğrultuda Başkentli çalıştırıcıyla temaslarını sıklaştırdı. ŞAFAK Spor’un edindiği bilgiler doğrultusunda eğer bir aksilik çıkmazsa hafta sonu sağlanacak resmi anlaşma üzerine Ereğli Belediyespor’un 2022-2023 sezonu teknik direktörü Sertaç Gezer olacak.

EREĞLİ’Yİ ÇOK İYİ BİLİYOR

Ereğli Belediyespor yönetiminin teknik direktör konusunda belirlediği kriterlerin başında “Ereğli Belediyespor’u ve camiayı çok iyi bilmesi” ve “Bölgesel Amatör Lige yabancı olmaması” maddeleri başı çekiyor. Sertaç Gezer, 2017-2018 sezonunda Ereğli Belediyespor’u çalıştıran Zafer Şahin’in yardımcı ekibinde yer alıyordu. Bir sezon görev yaptığı Eflatun-Beyazlı takımın yönetim anlayışı ve iç yapısını çok iyi bilen Gezer, Ereğli Belediyespor’dan ayrıldıktan sonra teknik direktörlük kariyerine tek adam olarak devam etti.

Başkent Ankara’da Çubukspor, Kütahya’da Tavşanlı Linyitspor gibi köklü kulüplerde görev alarak Bölgesel Amatör Ligde önemli deneyimler edinen Gezer, geride kalan 2021-2022 sezonunun Tavşanlı Linyitspor’da tamamladı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi