Bölgesel Amatör Ligde Zonguldak’ı temsil eden 3 takımdan biri olan Ereğli Belediyespor’da yönetim, geçen hafta sonu yapılan kongrenin ardından ilk resmi toplantısını gerçekleştirdi. Halil Posbıyık başkanlığında yapılan toplantıda görev paylaşımında bulunuldu, yeni sezona dair plan-program belirlendi.

Ereğli Belediyespor’da geçen hafta sonu yapılan kongrede, Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında oluşturulan 28 kişilik yönetim kurulu ilk resmi toplantısını Kışla Spor Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Eflatun-Beyazlı yönetimin ilk gündem maddesi görev paylaşımı oldu.

Görev dağılımının ardından futbol branşında 2021-2022 sezonuna dair planlama içinde gidildi. Başkan Posbıyık, hedefin kesinlikle 3. Lig olacağının altını çizdi. Bu doğrultuda transfer komitesi belirlendi, kadro yapılanması ve transfer için düğmeye basıldı.

ÜZERİNE BASA BASA ‘3. LİG’ DEDİ

Başkan Halil Posbıyık, Ereğli halkının başarıya özlem duyduğunu bir kez daha vurgulayarak, “Ereğlili futbolseverler başarıya aç. Takımı artık profesyonel ligde görmek istiyorlar. Onların bu beklentisine karşılık vermek istiyoruz. Hedefimiz 3. Lig olacak. Bu sezonu tarihe not düşmek istiyoruz. Bunun için çaba harcayacağız. Her zamankinden daha fazla birlik-beraberliğe ihtiyacımız var. Bölgesel Amatör Ligdeki süremiz doldu. Ereğli Belediyespor artık 3. Ligde olmalı. Bu sezon lige ağırlığımızı koyacağız.” dedi.

Ereğli Belediyespor’da görev paylaşımı şu şekilde oluştu:

BAŞKAN: Halil Posbıyık

2. BAŞKAN: İhsan Yazıcıoğlu

GENEL SEKRETER: Satılmış Yiğit

AS BAŞKAN VE TESİSLER-SOSYAL İLİŞKİLER SORUMLUSU: Oğuz Cömert

AS BAŞKAN-KADIN FUTBOL VE ALTYAPI SORUMLUSU: Sertan Kuzu

AS BAŞKAN-SALON SPORLARI SORUMLUSU: Tarkan Adik

AS BAŞKAN-FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU: Deniz Koca

TESİSLER VE SOSYAL İLİŞKİLER SORUMLUSU: Halit AydınHUKUK İŞLERİ SORUMLUSU: Av. Özgen Aydın

FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU: Ufuk Çakmakoğlu, Sercan Demir

KADIN FUTBOL ALTYAPILAR SORUMLUSU: Muhammet Ali Ateş

İLETİŞİM VE MEDYA SORUMLUSU: Serkan Aydemir

TANITIM-SPONSORLUK: Ali Ceylan

DIŞ İLİŞKİLER SORUMLUSU: Volkan Türkoğlu

MALİ İŞLER VE HALI SAHA İKTİSADİ İŞLETME SORUMLUSU: Recep Köksal

HABER/ Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi