GEÇEN sezon Zonguldak Kömürspor’da 34 maçta forma giyen sol orta saha Emre Kara, 2. Lig Kırmızı grup ekibi Sakaryaspor’la görüşme halinde. Golcü orta sahanın Tatangalar’la anlaşması artık an meselesi.

Zonguldak Kömürspor’un Yeni Orduspor’dan transfer ettiği Emre Kara, lacivert-kırmızılı renkler altında başarılı bir sezon geçirdi. 32’si lig, 2’si Türkiye Kupası 34 maçın tamamında ilk onbirde görev alan Emre, 2 bin 953 dakikalık performans sergileyerek Elmas’ın en istikrarlı isimlerinden oldu. Bu yönü dışında Emre, attığı 7 golle skora önemli katkılar sağladı.

Sözleşmesi 2020 yılına kadar devam etmesine rağmen sözleşmesindeki maddede yer alan 20 bin TL karşılığında serbest kalan solak tecrübe, gelen teklifleri değerlendirme aşamasında. Emre’ye son olarak Sakaryaspor ciddi ciddi talip oldu. Dün Sakarya’ya giden Emre, Rüstemler Tesisleri’nde Sakaryasporlu yöneticilerde görüşme masasına oturdu. Görüşmenin olumlu geçtiği öğrenilirken, taraflar bu hafta içinde kesin anlaşmaya varmak için ikinci kez bir araya gelecek. Ufak pürüzlerin ortadan kalkmasıyla birlikte Kömürsporlu eski futbolcu, Sakaryaspor’a imza atacak.

Sakaryaspor, Emre transferini gerçekleştirdiği takdirde kadrosuna çift yönlü hem orta saha, hem de hücumda etkili olan önemli bir ismi katmış olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi