Birinci Amatör Küme temsilcisi Sücüllü Yalıboyuspor, 9’uncu hafta maçında son sıradaki Karadeniz Ereğlispor’u 10-0 farklı mağlup ederek, üst üstte 3, bu sezon ki 8’inci galibiyetini aldı.

Ereğli A grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sücüllü Yalıboyuspor, Emrah Arslan’ın antrenörlüğünde başarılı bir sezon geçiriyor. 7 takımın yer aldığı grupta geride kalan 9 haftada hiç yenilgi almayan sarı-siyahlı takım, 8 galibiyet, 1 beraberlikle tamamladığı bu periyotta en farklı galibiyetini bu hafta Karadeniz Ereğlispor karşısında aldı.

Şehit Vefa Karakurdu Beyçayırı Stadı’ndaki maça “namağlup” unvanla çıkan Sücüllü ekibi, bu başarısını 10 farklı galibiyetle taçlandırdı. Umulduğundan daha kolay geçen karşılaşmada Sücüllü Yalıboyuspor, Erkan Turan (3), Taha Habib Akdeniz (2), Tugay Yiğitoğlu (2), Ferhat Adıgüzel, Yasin Aker ve Talha Aydın’ın golleriyle farka koştu.

10 farklı galibiyetle bu sezonun en gollü 90 dakikasını çıkaran Ereğli ekibi, daha önceki maçlarda Neyren Gökçelerspor’u 3-1 / 3-0, Bayatspor’u 2-1 /4-0, Karadeniz Ereğlispor’u 6-1, Gümelispor’u 5-0, Zonguldak Ereğlispor’u 4-1 yenmiş, sadece takipçisi Ortacıspor’la 2-2 berabere kalmıştı.

25 puanla grubun zirvesinde yer alan Sücüllü Yalıboyuspor, haftayı maç yapmadan BAY geçen ikinci Ortacıspor’un 5 puan önünde yer alıyor. Son 3 haftaya büyük avantajla giren Sücüllü takımı, Gümelispor, Zonguldak Ereğlispor ve Ortacıspor’la oynayacağı maçları da yenilgi almadan tamamlayıp Süper Amatör Lige yükselecek takımın belli olacağı Play-Off etabına ‘maağlup’ unvanla yükselmek istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi