2. Ligde, 2022-2023 sezonunu 28 Ağustos Pazar günü Fethiyespor maçıyla açacak olan Zonguldak Kömürspor’a, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan moral desteği. Aktaş, ilk maç hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertli takımın Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptığı idmanı ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Aktaş, teknik direktör Şenol Demir ve futbolcularla bir araya gelerek, 2022-2023 sezonu için başarı ve şans dileklerinde bulundu.

“ZONGULDAK KÖMÜRSPOR ŞEHRİMİZİN MARKA DEĞERİDİR”

Aktaş, ardından futbolculara hitaben konuşma gerçekleştirdi. Zonguldak Kömürspor’un, Zonguldak’ın marka değeri olduğunu ayrıca Türk futbolunun güzide kulüpleri arasında yer aldığını belirten İl Emniyet Müdürü, yeni sezonda en az Play-Off heyecanı yaşamak istediğini kaydetti.

Yeni sezon öncesi coşku, heyecan ve umut dolu olduklarını ifade eden Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “İl Emniyet Müdürlüğü olarak bugün (dün) sizlere destek ve moral vermek için buradayız. Şehrimizin marka değerlerinden, Türk futbolunun güzide takımları arasında yer alan Zonguldak Kömürspor’a, yeni bir coşku, heyecan ve umutla başlayacağı 2022-2023 sezonunda canı gönülden başarı ve şans diliyorum. Kulübümüzü çok seviyoruz. Yeni sezonun bol gollü ve galibiyetlerle geçmesi temennimizdir” dedi.

“EN AZINDAN PLAY-OFF’U SIRTLAYALIM”

Dilek ve temenni bölümünün ardından Aktaş, teknik ekip ve futbolculardan beklentisini dile getirdi.

Play-Off heyecanı yaşamak isteğini vurgulu sözlerle aktaran Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, “En azından Play-Off’u sırtlamak, o heyecanı yaşamak, ipi göğüsleyip başarıyı elde etmeyi çok istiyoruz. Gruplar belli olup fikstür çekildiğinde Şenol hocam, “Çok zor bir gruptayız. Zor bir sezon bizi bekliyor” şeklinde ifade kullanmıştı. Ben bu sözlerin altını kırmızı kalemle çiziyorum. Kırmızı grupta Play-Off’u, şampiyonluğu hedefleyen 8-10 tane takım var. Balıkesirspor, Bucaspor, Kocaelispor, Sarıyer benim aklıma ilk gelenler. Bu takımların en üzerine Zonguldak Kömürspor’u yazıyoruz. Bu sezon başarılı olacağımıza inanıyorum. En azından Play-Off heyecanını hep birlikte yaşayacağız, şehrimize yaşatacağız” diye konuştu.

Emniyet Müdürü Aktaş’ın, takıma olan inancını dile getirdiği bu sözleri futbolcular tarafından alkış aldı. Aktaş, konuşmasının ardından takım kaptanı Hakan Çevik’e çiçek takdim ederken, Ertuğrul Şenlikoğlu’na elleriyle tatlı ikramında bulundu.

“MÜDÜRÜMÜZÜ VE ŞEHRİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ”

Emniyet Müdürünün konuşmasının ardından söz alan teknik direktör Şenol Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bize inananları mahcup etmeme adına önemli bir görev üstlendik. Zonguldak futbol şehridir. Bunun bilincindeyiz. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Pazar günü ilk maçımızı oynayacağız. İyi başlangıç yapıp galip gelmek istiyoruz. 3 puanı, müdürümüze ve şehrimize armağan edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

“SADECE MÜDÜRÜMÜZÜ DEĞİL,

HERKESİ YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kırmızı-Lacivertli teknik adam, zor bir süreçten geçen Zonguldak Kömürspor’un yalnız bırakılmamasını isterken, bu yöndeki duyarlılığından dolayı Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın takımın yanında olup destek vermesinin önemli olduğuna dikkat çeken Şenol Demir, sözlerini şöyle noktaladı:

“Müdürümüze duyarlığından dolayı çok teşekkür ediyorum. Aslına bakarsanız çok da kimsemiz yok. Hal böyleyken Emniyet Müdürümüzün bu ziyareti beni ve futbolcuları çok mutlu etti. İl Emniyet Müdürlüğü ve Emniyet Müdürümüzün yanımızda olması gerçekten çok önemli. Bu desteklerin sayısı artmalı. Müdürümüzle birlikte bu bir başlangıç olsun. Bir tane profesyonel takımımız var. Lütfen sahip çıkalım. Futbolda başarılı olmak için birliktelik şart. Bizden başarı bekleniyor ama birlikte hareket etmeyi, birlik-beraberlik içinde olmayı beceremiyoruz. Zaten şuan için de bunu göremiyorum. En kısa sürede bu birlikteliğin sağlanmasını umut ediyorum.”

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış ise, Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın her sezon olduğu gibi bu sezon da takımın yanında olduğunu belirterek, “Müdürümüzün bizimle olması, takıma büyük güç veriyor. Geçen sezon hiçbir maçı kaçırmamıştı. Bu sezon da ilk maç öncesi takıma moral ziyaretinde bulundu. Bu bizi çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Herkes müdürümüz gibi olursa, Zonguldak Kömürspor başarıya çok çabuk ulaşır” dedi.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’ın Zonguldak Kömürspor’a ziyareti, anlamlı bir pankart organizasyonuyla son buldu. Kadına şiddeti önlemek adına tüm Türkiye’ye verilen pankartlı mesajda, “Kadına şiddet insanlık suçudur. Kadına el kalkmaz” denildi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi