Birinci Amatör Küme Merkez B grubunda ilk haftayı 3 puanla geride bırakan Elvanpazarcıkspor, 3 puanı seriye bağladı. Kırmızı-Beyazlı takım, ikinci hafta mücadelesinde kendisi gibi şampiyonluk hedefleyen Karamanspor’u 1-0 mağlup ederek 2’de 2 yaptı.

7 takımlı grupta sezonu 3’er puanla açan Elvanpazarcıkspor ile Karamanspor arasındaki ikinci hafta maçı oldukça çekişmeli geçti. Fener sahasındaki mücadele, bu yönüyle taraflı-tarafsız tüm futbolseverlere zevkli bir 90 dakika heyecanı yaşattı.

Haftanın maçı olarak gösterilen maç, Karamanspor antrenörü Serkan Erişoğlu için de çok farklı bir maç oldu. Erişoğlu, daha önce iki sezon görev yaptığı eski takımına karşı mücadele etti.

İki denk kuvvetteki takımların mücadelesinde pozisyon zenginliği vardı. Karşılıklı atakların sergilendiği maçta kalecilere büyük iş düştü. Elvanpazarcıkspor, 38’inci dakikada Cumhur Aktaş’ın sayısıyla skor üstünlüğünü ele geçirdi. Bu gol aynı zamanda müsabakanın tek golü oldu. Kırmızı-Beyazlı takım, kalan bölümde ikinci golü bulamasa da kalesini rakibe kapalı tutmayı başardı. 90 dakika, Elvanpazarcıkspor’un ilk yarıda attığı tek golle sona erdi.

İstediği 3 puana tek golle ulaşan Elvanpazarcıkspor, ikinci haftada önemli bir engeli kayıp vermeden geçmenin mutluluğu içinde. Elvanpazarcık ekibi, ligin ilk maçında Güvenlikgücüspor’u 8-0 yenmişti.

2’de 2’yle başladığı ligde lider unvanla ilerleyen Merkez B grubu ekibi, üçüncü haftada Tersanespor’la karşılaşacak.

İlk haftayı maç yapmadan BAY geçen Tersanespor, ilk maçında bugün Beycuma Cezaevispor’u Oral Karagüzel’in 48 ve 54’üncü dakikalarda penaltı golü ve 88’inci dakikada Samet’in sayısıyla 3-1 mağlup etti. 84'üncü dakikada Barış'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Cezaevispor’un tek sayısını 85’inci dakikada Volkan kaydetti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi