Birinci Amatör Kümede şampiyonluk mücadelesi veren Elvanpazarcıkspor ile Karamanspor arasındaki 8’inci hafta maçını Elvanpazarcıkspor kazandı. Kırmızı-Beyazlı takımı 3 puanı getiren golü 47’nci dakikada Cumhur kaydetti.

Merkez B grubunda lider Elvanpazarcıkspor ile takipçisi Karamanspor Fener sahasında karşılaştı. İddialı iki takımın 90 dakika mücadelesine futbolseverler büyük ilgi gösterdi.

Zirve mücadelesinde Elvanpazarcıkspor’un ilk 11’i, Hakan Şen, Miraç Hamzaçebi, Emre Olgun, Suat İnan, Soner Harmankaya, Yasin Demirci, Vahdet Güçlü, Gökhan Çolak, Ozan Topçuoğlu, Emre Taşçı ve Cumhur Aktaş şeklinde oluştu.

Karamanspor’un kadrosunu ise, Mansur Ali Öztürk, Tolga Aydın, Uğurcan Özkan, Kamran Selver, Emre Yüksel, Selim Atalay, Rezzan Bozkurt, Muhammet Baş, Berkin Yavuz, Barış Akkaya ve Taner Çalova oluşturdu.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz berabere sonuçlandı. Elvanpazarcıkspor ikinci yarının hemen başında Cumhur Aktaş’la golü buldu. Gökhan’ın pasını golle sonuçlandıran orta saha oyuncusu, bu dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın kalan bölümünden gol sesi çıkmadı. Mücadele, Elvanpazarcık ekibinin üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da 1-0’lık skorla istediği 3 puana ulaşan Elvanpazarcıkspor, bu sezon ki 6’ncı galibiyetini alarak genel puantaj tablosunda 20 puana ulaştı. 

Liderlik yarışında önemli bir engeli kayıp vermeden geçen Merkez B grubunun namağlup ekibi, 9’uncu hafta maçında zirvede yarış halinde olduğu bir başka takım Tersanespor’la karşılaşacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi