Süper Amatör Ligin yeni takımlarından Elvanpazarcıkspor’un lige katılıp katılmayacağına yönelik bir süredir sporu kamuoyunda dolaşan iddialar cevabını buldu. Kulüp Kurucu Başkanı Erdem Akgöz, Elvanpazarcıkspor’un lige katılmamasının söz konusu dahi olmadığını, mevcut imkanlar doğrultusunda oluşturacakları takımla lige katılacaklarını söyledi.

Mevcut başkan Gökhan Yıldız’ın bir süre önce görevinden istifa etmesi üzerine Kulüp Kurucu Başkanı Erdem Akgöz, hafta sonu Elvanpazarcık Beldesi’nde, Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Merkez Mahalle Muhtarı Kamil Akgöz ve eski kulüp başkanı Gökhan Yıldız’ın katılım sağladığı toplantı organize etti. Toplantıya, kulüp üyeleri ile beldenin ileri gelen ağabeyleri de katıldı.

Kulübün geleceğine ışık tutan toplantıda, mevcut şartlar masaya yatırıldı, mali sorunlar tartışıldı, bu sorunların giderilmesi için çözüm arayışı ve önerilerde bulunuldu. Geleceğe yönelik lige katılma kararı alınırken, öneriler arasında öne çıkan ve kısa vadede kulüp yönetiminin yeni sezon hazırlıklarında işini kolaylaştıracak “yardım kampanyası” hiç vakit kaybetmeden uygulamaya konuldu. Bu kapsamda yapılacak yardımlar, kulüp adına oluşturulan havuzda toplanmaya başlandı.

Toplantının ardından belde halkını ve spor kamuoyunu bilgilendirici açıklamada bulunan Kulüp Kurucu Başkanı Erdem Akgöz, kuruluşundan bugüne kulübe destek olan tüm herkese teşekkür ederken, “2018 yılında kurduğumuz Elvanpazarcıkspor, bugün gelinen noktada en üst amatör lig olan Süper Amatör Ligde mücadele edecek. Bu durum, beldemiz ve kulübümüz adına büyük bir gururdur. Dolayısıyla böylesi bir lige katılma hakkı olup da katılmamak, bugüne dek verilen emekleri yazık edecekti. Elvanpazarcıkspor’un lige katılmaması söz konusu değildir. Mevcut imkanlarla takım kurup çıkacağız aslanlar gibi mücadelemizi vereceğiz. Elvanpazarcıkspor kurulduğu ilk günden bu yana oynadığı her lige renk katmıştır. Süper Amatör Lige de renk katacaktır” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi