Elvan Pazarcıkspor, Merkez Topbaşıspor’a verdiği 3’üncü hafta sınavında zorlandı fakat buna rağmen sonuca gitmesini bildi. İlk yarıyı 2-2 tamamlayan kırmızı-beyazlı takım, ikinci yarı golleriyle 3 puana uzandı.

İKİNCİ Amatör Küme’nin iddialı takımlarından Elvan Pazarcıkspor 3’üncü haftayı da 3 puanla kapattı. Kırmızı-Beyazlı takım, Merkez Topbaşıspor’la oynadığı karşılaşmayı, zorlanmasına rağmen 4-2 kazanmasını bildi.

Kozlu sahasında oynanan 3’üncü hafta mücadelesi çekişmeli geçti. Hakan Aydın, Burak Sarkın, İslim Çakmak hakem üçlüsünün görev yaptığı karşılaşmaya ilgi bir hayli fazlaydı. 200’e yakın futbolseverin takip ettiği 90 dakika mücadelesinde fileler 6 kez sarsıldı.

Ev sahibi rolü üstlenen Merkez Topbaşıspor, maçın başında Alperen’in golüyle skor üstünlüğünü yakaladı. Elvan Pazarcıkspor kalesindeki gole Vahdet’le karşılık vererek skoru dengeledi. Kozlu ekibi, ilk yarının son dakikalarına doğru Alperen’le bir kez daha öne geçti. İlk yarı bu şekilde bitecek denirken, Elvan Pazarcıkspor penaltı kazandı. Emre Taşçı, beyaz noktadan etkili vurarak skoru eşitledi. (2-2). İlk yarı bu skorla sona erdi.

Karşılıklı goller, tartışmaları pozisyonlarıyla keyifli bir ilk yarıya sahne olan mücadelenin ikinci yarısı da farksızdı. Savunmada bu kez daha dikkatli olan Elvan Pazarcıkspor kalesini gole kapatırken, bu sırada rakip kalede bulduğu pozisyonları gole çevirmesini bildi. Kırmızı-Beyazlılar’ın etkili ismi Onur önce 3-2’yi getiren golü attı, sonra skoru 4-2 olarak tayin etti.

Haftayı 4 gollü galibiyetle kapatan Elvan Pazarcıkspor, oynadığı 3’üncü maçından da galip ayrılar 9 puanla zirve yarışında ön sırada ilerlemeye devam etti. Zirve takımı, 4’üncü hafta maçında İnağzıspor’la karşılaşacak.

Sahasında 2 gol bulmasına rağmen kalesindeki gollere engel olamayan Merkez Topbaşıspor, üst üstte ikinci yenilgisini aldı.

İkinci Amatörde günün diğer sonuçları

Sefercikspor-Karapınarspor:0-0

Gümelispor-Ereğli Göztepe:3-0

Kdz. Ereğlispor-Ortacıspor:0-2

8 MART PAZAR

Saat 13.00 Kandilli sahası: Neyren Gökçelerspor-Tepeören Gençlikspor (Eyüp Kağan İğde, Berat Can Mekikli, Harun Delıacı)

Saat 12.30 Fener sahası: Çaydamarspor-Güvenlikgücüspor (Deniz Kardaş, Başak Seda Bayram, Cemal Kenanoğlu)

Saat 14.00 Karadon sahası: Karadonspor-1848 Siyah İncispor (Ahmet Kavşur, Taner Köse, Umut Erdoğan)

Saat 14.30 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Cumayanı Gençlikspor-Karamanspor (Davut Özen, Enis Akça, Sezgin Karaman)

Saat 12.30 Çatalağzı Ümit Saka sahası: Türkalispor-İnağzıspor (Ertuğrul Göktaş, Alper Usluer, Ulaş Eliçora)

Saat 12.00 Çaycuma sentetik: Velioğlu Gençlikspor-Pehlivanlarspor (Atakan Yüzlü, Orhan Yıldırım, Şaver Şentürk)

Saat 14.00 Çaycuma sentetik: Çaycuma Yeşilvadispor-Çaycuma Gençlerbirliği (Emre Alagöz, Orhan Yıldırım, Eray Recep Kartal)

Saat 14.00 Alaplı sahası: Eleşlerspor-Ereğli Karadenizspor (Mehmet Ünlü, Melih Kaya, Zabıt Mürşıl)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi