2. Lig Beyaz grupta 32’nci hafta karşılaşmaları 7 Nisan Çarşamba günü oynanacak. 30 puanla 12’nci sırada yer alan Zonguldak Kömürspor maç yapmadan BAY geçecek. Bu sırada kırmızı-lacivertlilerin puantajdaki sıralamasında bir değişiklik olmayacak.

Merkez Hakem Kurulu (MHK), hafta arası maçlarında hem üstte, hem altta birbirinden önemli maçlarda düdük çalacak hakemleri açıkladı. Kurul, Çorum, Tekirdağ, Niğde, Bursa İnegöl, Afyon, Kocaeli, Manisa, İstanbul Sarıyer ve Gümüşhane’nin ev sahipliğini yapacağı maçlara, 9 farklı bölgeden hakem ataması gerçekleştirdi.

7 Nisan Çarşamba günü biri 14.00, 8’i 15.00’te başlayacak maçlarda İstanbul’dan Mehmet Türkmen, Trabzon’dan Sinan Özcan, Isparta’tan Şeref Taştan, İzmir’den Ayberk Demirbaş,  Balıkesir’den Ahmet Balkan, Hatay’dan Mehmet Semih Güçlü, Gaziantep’ten Abdullah Volkan Aydın, Şanlıurfa’dan Erhan Kutlu ve Diyarbakır’dan Selim Özen düdük çalacak.

Puantajda 30 puanla 12’nci sırada yer alan Zonguldak Kömürspor, bu sırada maç yapmadan BAY geçecek. Buna rağmen Kırmızı-Lacivertli takımın sıralamasında, en yakın takipçisi Şanlıurfaspor’un 5 puan önünde yer aldığı için herhangi bir değişiklik olmayacak.

POTADAKİ TAKIMLAR KENDİ ARASINDA OYNAYACAK

Zonguldak Kömürspor’un BAY geçeceği haftada düşme potasında yer alan takımlardan Niğde Anadolu FK-Sancaktepe FK ve Gümüşhanespor-Hacettepespor karşılaşmaları oynanacak. Söz konusu takımlardan Niğde  20 puanla son sırada yer alırken, Sancaktepe, Gümüşhane ve Hacettepe’nin 23 puanı bulunuyor. Bu maçlardan çıkacak her sonuç, Zonguldak Kömürspor'un lehine olacak. Dolayısıyla Barış Şeref ve takımı, BAY haftasında avantajlı bir hafta geçirmiş olacak.

7 NİSAN ÇARŞAMBA

Saat 14.00 Çorum Şehir Stadı: Çorum FK-Hekimoğlu Trabzon (Mehmet Türkmen-İstanbul)

Saat 15.00 Mustafa Kemal Atatürk Stadı: Ergene Velimeşespor-Ankara Demirspor (Sinan Özcan-Trabzon)

Saat 15.00 Niğde 5 Şubat Stadı: Niğde Anadolu FK-Sancaktepe FK (Şeref Taştan-Isparta)

Saat 15.00 İnegöl İlçe Stadı: İnegölspor-Amed Sportif (Ayberk Demirbaş-İzmir)

Saat 15.00 Zafer Stadı: Afyonspor-Kahramanmaraşspor (Ahmet Balkan-Balıkesir)

Saat 15.00 Kocaeli Stadı: Kocaelispor-Erzincanspor (Mehmet Semih Güçlü-Hatay)

Saat 15.00 Mümin Özkasap Tesisleri: Manisa FK-Şanlıurfaspor (Abdullah Volkan Aydın-Gaziantep)

Saat 15.00 Yusuf Ziya Öniş Stadı: Sarıyer-Uşakspor (Erhan Kutlu-Şanlıurfa)

Saat 15.00 Gümüşhane Yenişehir Stadı: Gümüşhanespor-Hacettepespor (Selim Özen-Diyarbakır)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi