2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’da Başkanı Sabit Danış, kısa bir süre önce AK Parti İl Başkanlığı’na atanan Muammer Avcı’ya hayırlı olsun ziyareti. Danış, yeni başkanı makamında ziyaret ederken, çubuklu Zonguldak Kömürspor forması hediye etti.

Ziyarette, Zonguldak Kömürspor ilk gündem konusu oldu. Başkan Danış, kulübün acil çözüm bekleyen güncel sorunlarıyla ilgili Avcı’ya bilgiler aktardı. Özellikle kamp ve konaklama tesisi, antrenman sahası ve stadyumla ilgili sorunlar, Danış’ın üzerinde durduğu konular oldu.

Zonguldak Kömürspor Kulübü’nün şehirde birleştirici bir rol oynadığını, 7’den 77’ye tüm herkesin moral kaynağı olduğunun altını çizen Sabit Danış, başarı için el birliği verilip üst liglerin net bir şekilde hedef konulması gerektiğine vurgu yaptı.

Hedeflenen başarıya ulaşılması için ayrım yapmaksızın Zonguldak Kömürspor’un etrafında birleşilmesinin şart olduğunu kaydeden kırmızı-lacivertli başkan, bu doğrultuda “işbirliği” kavramının önemine dikkat çekti.

Uzun yıllardır 2. Ligde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un artık 1. Lige çıkma vaktinin geldiğini üzerine basa basa vurgulayan Sabit Başkan’ın bu düşüncesi, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı tarafından tasdiklendi. Avcı, Zonguldak Kömürspor’un şehrin tanıtımı, büyümesi ve gelişmesi adına önemli bir rol üstlendiğini, bu doğrultuda herkesin destek vermesi gerektiğini belirterek, AK Parti Zonguldak teşkilatı ve şahsı adına gerekli desteğin her zaman verileceğini söyledi.

Avcı’nın bu duyarlılığı, Zonguldak Kömürspor Başkanı Danış’ı memnun etti.

Danış, “Birlikten kuvvet ve başarı doğa” düşüncesiyle hareket etmeleri halinde Zonguldak Kömürspor’u bir-iki yıl içinde hedeflenin 1. Lige çıkarmalarının mümkün olacağını sözlerine ilave etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi