*** Zonguldak’ın saygın beden eğitimi öğretmenlerinden Faik Keskinel, 40 yıllık meslek hayatının sonuna geldi. Yılların deneyimi, 16 Temmuz itibariyle emekliye ayrılıp severek yaptığı öğretmenliğe veda etti.

1980 yılında başladığı beden eğitimi öğretmenliğinde 2020 yılı itibariyle  tam 40 yılı geride bırakan Keskinel, bu sürede Zonguldak başta olmak üzere farklı bir çok il ve okulda spor üzerine temel eğitimler vererek sağlıklı ve spor dolu bir neslin yetişmesine öncülük etti.

Zonguldak’taki görev yıllarında Üzülmez İlköğretim Okulu ve Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi’nde sayısız öğrenci yetiştiren Keskinel, meslek kariyerinin son dönemlerinde Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü ile Zonguldak ve İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde görevler üstlendi. Yılların deneyimi, öğretmenliğin yanı sıra çeşitli branşlarda sorumluluk üstlenerek kentte spora ve sporcuya yön verdi.

Emekliliğinin keyfini doğup büyüdüğü memleketi İzmir’in Urla ilçesinde çıkaran Faik hoca, sosyal meyda paylaşımıyla Zonguldak ve İzmir spor camiasına veda etti.

Keskinel, paylaşımında “Atamızın izinde Aralık 1980’de başlayan Beden Eğitimi öğretmenliğimi gurur dolu 40 yılın ardından 16 Temmuz 2020 tarihi itibariyle sonlandırmış bulunuyorum. Bu süre içinde Üzülmez İlköğretim Okulu, Başöğretmen Atatürk Anadolu Lisesi, Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü, Zonguldak ve İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde birlikte çalıştığım tüm mesai arkadaşlarıma, beni her zaman destekleyen velilerime, dostlarıma ve tüm öğrencilere doğduğum şehir güzel İzmir’in şirin ilçesi Urla’dan sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hoşça ve sağlıkla kalın. Sizleri seviyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

 

Editör: Haber Merkezi