Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu’nun 2015 yılından bu yana Türkiye geneli uyguladığı Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi 2020-2021 futbol sezonu için geri sayımda.

Marmara mavi, Marmara kırmızı, Ege, Batı Karadeniz yeşil, Batı Karadeniz mavi, Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu olmak üzere 8 bölgeden oluşan ligde Zonguldak’tan 8 yer alacak.

Batı Karadeniz Yeşil grubu oluşturan takımlar arasında yer alan Veli Restoran Devrek Veteranlar sezona bir hayli iddialı hazırlanıyor. Kırmızı-Beyazlı takım, mevcut kadrosuna Zonguldak’tan profesyonel ve amatör futbol geçmişi bulunan Hasan Şenol, Hacı Kara, Hasan Gödek ve Emre Baykal’ı dahil etti. Devrek ekibiyle antrenmanlara başlayan 4 yeni transfer, takımın gücüne güç kattı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Veli Restoran Devrek Veteranlar takımı, grupta Çaydeğirmeni Veteranlar, Özel Devrek Akademi Sürücü Kursu Veteranlar, Alaplı Masterler, Çaycuma Veteranlar, Kdz. Ereğli Veteranlar, Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler, SBD Kdz. Ereğli Veteranlar, Akçakoca Veteranlar ile şampiyonluk yarışı verecek.

Kırmızı-Beyazlılar ilk hafta evinde Çaydeğirmeni Veteranlar ile karşılaşacak. Gruptaki diğer maçlar, Özel Devrek Akademi Sürücü Kursu Veteranlar-Kdz. Ereğli Veteranlar, Alaplı Masterler-Akçakoca-Veteranlar, Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler-Çaycuma Veteranlar arasında oynanacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi