Bölgesel Amatör Ligde kötü bir sezon geçiren Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor için kalan haftalar ligi birbirlerinin üzerinde bitirme hesaplarıyla geçecek. İki takım arasındaki puan farkı 15’inci hafta itibariyle 3’e düştü.

BÖLGESEL Amatör Lig 6’ncı grupta gözler Devrek Belediyespor ile Ereğli Belediyespor arasında yaşanan yarışa odaklandı. Zirveyle bağları iyice kopan iki takım, ligin kalan bölümünde Play-Out oynamamak için  puantajda üstte kalmanın mücadelesini verecek.

15’inci haftası geride kalan ligde Düzce haftası yaşandı. Devrek Belediyespor deplasmanda Çilimli Belediyespor, Ereğli Belediyespor sahasında Beyköy Belediyespor’la karşılaştı. Devrek 2-0 kaybederken, Ereğli aynı skorla galibiyet sevinci yaşadı.

Bu sonuçların ardından iki takım arasında 6 olan puan farkı 3’e düştü. 21 puana sahip Devrek Belediyespor puantajda 6’ncı sırada yer alıyor. 18 puanlı Ereğli Belediyespor ise 12’nci basamağın sahibi.

3’er puan farkla sıralanan takımlar, kalan 11 haftalık bölümde ligi üstte bitirmek için yarışacak.

KRİTİK HAFTA

Büyük yarışta bu hafta düello var. İki Zonguldak ekibi, 2 Şubat Pazar günü Devrek İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İlk yarıda Ereğli’de oynanan maçı, 2-0’lık skorla Ereğli Belediyespor kazanmıştı. Yarından itibaren zorlu 90 dakika hazırlıklarına başlayacak olan takımlar hesaplarını galibiyet üzerine yapacak. Devrek yenerse, puan farkını yine 6’ya çıkaracak. Ereğli galip gelirse, rakibiyle puan puana gelip avantaj sağlayacak.

TOPLU SONUÇLAR

Haymana Bld.-Bartınspor:1-2

Ereğli Belediyespor-Beyköy Belediyespor:2-0

Anadolu Üniversitesi-Keçiören Bağlum:2-1

Ankara TKİ-Kırıkkale B. Anadolu: 2-0

Göynük Belediyespor-Çubukspor:1-0

Çilimli Belediyespor-Devrek Belediyespor:2-0

Yaylacık Gençlik-Eskişehir Yunusemre:0-3 (H)

HAFTANIN MAÇLARI

Kırıkkale B. Anadoluspor-Anadolu Üniversitesi

Eskişehir Yunusemre-Haymana Belediyespor

Beyköy Belediyespor-Ankara TKİ

Bartınspor-Göynük Belediyespor

Çubukspor-Çilimli Belediyespor

Devrek Belediyespor-Ereğli Belediyespor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi