Nisan ayında başlaması muhtemel olan Bölgesel Amatör Lig’e hazırlanan Devrek Belediyespor, teknik direktör Savaş Demiral yönetiminde yoğun mesai içinde. Sentetik zeminli sahada yapılan antrenmanlarla çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlı takımın, bu süreçte en büyük destekçisi Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt.

İlçeyi yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde temsil eden takımı, 3. Lige görmeyi çok arzu eden Bozkurt, maddi-manevi tüm imkanlarıyla takımın yanında.

Bozkurt, takıma olan desteğini dün bir kez daha gösterdi. Sentetik sahada yapılan antrenmanı ziyaret eden Başkan, teknik direktör Savaş Demiral ve futbolcularla bir araya geldi. Futbolculara hitaben bir konuşma yapan Belediye Başkanı, başkan kimliğinin yanı sıra iyi bir futbolsever olarak takımın her zaman yanında olduğunu, hedeflenen şampiyonluk için her şeyin yapılacağını belirtti.

Ardından teknik direktör Savaş Demiral’la ayak üstü sohbet gerçekleştiren Başkan Bozkurt, takımın son durumu hakkında bilgiler aldı. Transfer çalışmalarını da yakından takip eden Bozkurt, Demiral’ın alınmasını istediği futbolcuların takıma kazandırılması için desteğe hazır olduğunun altını çizdi.

Başkan, ardından tüm takıma başarı dileklerini iletip antrenman sahasından ayrıldı.

Bu arada 3 sezondur Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Devrek Belediyespor’da camianın, tecrübeli teknik direktör Savaş Demiral’a (Büyük Savaş) güveni tam. Kırmızı-Beyazlı camia, Demiral’ın takımı özlem duyulan 3. Lige çıkaracağına fazlasıyla inanıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi