Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen Devrek Belediyespor, ara transfer dönemiyle birlikte kadrosuna takviyeler yaptı. Kırmızı-Beyazlı yönetim, teknik direktör İlhan Özer’in eksik mevkilere dair hazırladığı transfer raporu üzerine sol bek, orta saha ve forvet mevkilerine transfer gerçekleştirdi.

Dün itibariyle kesinleşen transferler üzerine Sakarya Erenlerspor’dan sol bek Emre Sarıgül, Pamukovaspor’dan orta saha oyuncusu Samet Şahin ve Mazıdağı Fosfatspor’dan forvet Enes Bilgiç kırmızı-beyazlı aileye katıldı.

Yeni transferler, kulüp tarafından düzenlenen imza töreninde kendilerini Devrek Belediyesporlu yapan imzayı attı. Törende, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt,  kulüp yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İlhan Özer, yardımcı antrenör Berkant Bülbül de hazır bulundu.

Başkan Bozkurt, yeni transferlerin camiaya hayırlı olması dileğinde bulunurken, İlhan Özer’le yakalanan çıkışın ikinci yarıda da devam edeceğine inandığını ve en büyük arzusunun takımı şampiyon görmek olduğunu söyledi.

Başkanın bu sözleri üzerine teknik direktör İlhan Özer, şampiyonluk sözü verirken, yeni transferler Sarıgül, Şahin ve Bilgiç Devrek Belediyespor’u şampiyonluk taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

7’nci bölge, 1’inci grupta mücadele eden Devrek Belediyespor, 8 hafta süren ilk yarıyı 17 puanla ikinci sırada tamamladı. Lider Silivrispor’un 2 puan gerisinde yer alan kırmızı-beyazlı takım, ilk yarının son 4 haftasında 4’te 4 yaparak dikkatleri üzerine çekmiş, bu çıkışıyla ikinciliğe kadar yükselmişti.

Devreye liderlik yarışına ortak giren Kırmızı-Beyazlı takım, 30 Ocak’ta başlayacak ikinci yarının ilk haftasını maç yapmadan geçecek, ilk maçını ise 6 Şubat’ta sahasında Beyköy Belediyespor’la oynayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi