Bölgesel Amatör Lig 7’nci bölge, 1’inci grupta mücadele eden Devrek Belediyespor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Geçen hafta alınan Ereğli Belediyespor yenilgisiyle liderin 7 puan gerisinde düşen, üstüne teknik direktör Savaş Demiral’ın istifasıyla ikinci bir şok dalgası yaşayan kırmızı-beyazlı takım toparlanmaya çalışıyor.

Demiral’ın ayrılığı üzerine teknik direktör arayışlarına koyulan kırmızı-beyazlı yönetim, 2019-2020 sezonunda takımı çalıştıran İlhan Özer başta olmak üzere birçok alternatif isim üzerinde duruyor. Hoca adayları arasında Zonguldak’tan isimler de var. Pazartesi gününden bu yana sürdürülen arayışlar doğrultusunda telefonla ve yüz yüze yapılan görüşmelerde henüz net bir sonuca varılmış değil.

Takımı Bülbül ile Arslan hazırlıyor

Hafta başından bu yana yaşanılan teknik direktör boşluğunda sorumluluk altyapı antrenörü Berkant Bülbül ile kaleci antrenörü Özdemir Arslan’a verildi. Takımı zorlu Çilimli Belediyespor maçına hazırlayan ikili, 5 Aralık Pazar günü Düzce’de oynanacak maçta kulübede galibiyet peşinde olacak. Bu arada yönetim teknik direktör konusunu çözüme kavuşturursa, yeni hoca Çilimli İlçe Stadı’ndaki maçı tribünden izleyecek.

Devrek Belediyespor oynadığı 4 maçta topladığı 5 puanla 5’inci sırada yer alıyor. Lider Çilimli Belediyespor ise 12 puana sahip. Bu maçın kazanılması halinde zirve yarışındaki iddia devam edecek. Kaybedilmesi halinde ise fark 10’a çıkacak ve dolayısıyla Devrek Belediyespor şampiyonluk umutlarını bir başka bahara bırakarak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi