Yarı profesyonel olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde 11’inci haftanın hakemleri açıklandı. 5’inci grupta haftanın maçı olarak gösterilen Kozlu Belediyespor ile Karabük İdmanyurdu arasında oynanacak “komşu derbisi”ne Ankara bölgesi hakemleri atandı.

Merkez Hakem Kurulu bünyesindeki Bölgesel Hakem Atama Kurulu tarafından yapılan atamalar doğrultusunda, 11 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Kozlu İlçe Stadı’nın ev sahipliği yapacağı derbi maçını, Ankara bölgesinden bölgesel hakem Muhammed Mehmetcan Söylemez yönetecek. Söylemez’in yardımcılıklarını yine Ankara bölgesinden bölgesel yardımcı hakemler Deniz Ersin Çelik ile Gökhan Usluoğlu yapacak. 4’üncü hakem görevi, Ankaralı il hakemi Gürkan Sevinç’in olacak.

BÖLGESEL AMATÖR LİGDE 27 MAÇI VAR

26 yaşındaki Başkent bölgesi hakemi İstanbul doğumlu. Meslek kariyerini Ankara’da sürdüren Muhammed Mehmetcan Söylemez’in Bölgesel Amatör Ligde 27 maçlık deneyimi var. Başkentli klasman, son olarak 27 Kasım’da 2-2 sona eren Çarşambaspor-Samsun BŞB maçını yönetti. Bu maçın ardından Söylemez, TFF 3. Ligde Malatya Arguvanspor Kulübü-Artvin Hopaspor arasındaki maçta 4’üncü hakem olarak görevlendirildi.

Öte taraftan, gruptaki diğer maçlar Gölbaşı Belediyespor-Devrek Belediyespor, Çilimli Belediyespor-Kastamonu Özel İdare, 1074 Çankırıspor-Kavaklıderespor, Bartınspor-1926 Polatlı Belediyespor ve Bayobat 1868 Spor-Bolu Yeniçağaspor arasında oynanacak. Bu maçlarda Konya’dan Ümit Çakır, İstanbul’dan Semih Gökmen, Karabük’ten Sedef Altuntepe, Ordu’dan Haluk Gürsoy ve Giresun’dan Mehmet Zahit Sadan düdük çalacak.

Temsilcilerimiz arasında yer alan Ereğli Belediyespor, ligden çekilen Kardemir Karabükspor’la karşılaşacağı için 3-0 hükmen galip ilan edilecek.

Bir diğer temsilcimiz Devrek Belediyespor, Ankara deplasmanında Gölbaşı Belediyespor’la karşılaşacak. Yeni teknik direktör Alper Yeşil yönetimindeki ilk maçını oynayacak olan kırmızı-beyazlı takımın maçını, Konya bölgesinden bölgesel hakem Ümit Çakır düdük çalacak. Çakır’ın triosunda, Burdur bölgesinden kadın bölgesel yardımcı hakem Merve Özdemir, yine aynı bölgeden bölgesel yardımcı hakem Gökberk Çelikbaş ve Konya bölgesinden il hakemi Hakan Dumlu yer alıyor.

11 ARALIK PAZAR

Saat 14.00 Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadı: Gölbaşı Belediyespor-Devrek Belediyespor (Ümit Çakır-Konya)

Saat 14.00 Düzce Çilimli Stadı: Çilimli Belediyespor-Kastamonu Özel İdare (Semih Gökmen-İstanbul)

Saat 14.00 Çankırı Atatürk Stadı: 1074 Çankırıspor-Kavaklıderespor (Sedef Altuntepe-Karabük)

Saat 14.00 Kozlu İlçe Stadı: Kozlu Belediyespor-Karabük İdmanyurdu (Muhammed Mehmetcan Söylemez-Ankara)

Saat 14.00 Bartın Atatürk Stadı: Bartınspor-1926 Polatlı Belediyespor (Haluk Gürsoy-Ordu)

Saat 14.00 Sinop Boyabat Daylı Stadı: Bayobat 1868 Spor-Bolu Yeniçağaspor (Mehmet Zahit Sadan-Giresun)

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi