Zonguldak’ta futbola yön veren Futbol Taban Birlik Başkanları ve üyelerinden birlik-beraberlik tablosu... Futbolun önemli unsurlarından hakem ve gözlemciler, kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararnameyle birlikte asalet ataması gerçekleşen Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e hayırlı olsun dileğinde bulundu. 

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Zonguldak Şube Başkanı Ümit Kaya ile İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış’ın birlikte organize ettiği ziyaret Hakan Yüksel’i memnun etti. Ziyarette, her iki başkanın yanı sıra dernek ve kurul üyeleri ile klasman gözlemcisi Erol Pesen ve eski İl Hakem Kurulu Başkanları Metin Cevahir ile İlkay Güner de yer aldı.

Hakan Yüksel, hakem ve gözlemci kafilesine hitaben yaptığı konuşmada, “TFFHGD ve İl Hakem Kurulu’nun değerli başkanları ile üyelerinin gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaret beni çok mutlu etti. Futbol Taban Birlikleri olarak sürekli bir aradayız. Hep beraber Zonguldak’ta futbolun ve diğer spor branşlarının gelişmesi ve başarı çıtasının yukarıya çıkarılması için çabalıyoruz. Futbola ve spora yön veren kişiler olarak tek derdimiz Zonguldak. Şehrimizin spor alanında büyümesi hepimizin başarısıdır. Bu ziyaretle birlikte birlik-beraberliğimiz bir kez daha pekişmiştir. Kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasının ardından Yüksel’e, Kaya ile Atış tarafından çiçek takdim edildi.

Ziyarette ayrıca Zonguldak futbolu üzerine sohbetler edilirken, son dönemde merkez ve ilçelere ardı sıra yapılan spor tesisleri ele alındı. Kaya ile Atış, merkez ve ilçelerde yapımı tamamlanan, devam eden ve bu yıl itibariyle başlayacak olan spor tesisleriyle birlikte Zonguldak’ın hem futbol, hem de diğer spor branşlarında başarı seviyesini yukarıya çıkaracağına inandıklarını dile getirirken, başarılı çalışmalarından dolayı Yüksel’i tebrik etti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi