Adıyaman 1954’te oynadığı dönemden bir sarı kartı bulunan Haluk Türkeri, Erzincanspor’la oynanan maçta gördüğü sarı kart üzerine dört kart ceza sınırını aştı. Golcü, bir maçlık cezası nedeniyle Pazar gün ki Hekimoğlu Trabzon maçında forma giyemeyecek.

Zonguldak Kömürspor’un devre arasında kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Haluk Türkeri, gollerini sıralamaya devam ediyor. Elmas’ın 10 numarası, dün 1-0 kazanılan Erzincanspor maçında 3 puanı getiren golü kaydetti. 30’uncu dakikada penaltıdan attığı klas golle takımını galibiyete taşıyan golcü ayak, kırmızı-lacivertli takımla 5’nci golüne imza attı.

Ligin ilk yarısını Adıyaman 1954’te tamamlayan, 3. Lig ekibinde forma giydiği 14 maçta 2 gol atan Haluk, devre arasında transfer olduğu 2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor’da kendini buldu. 10 numaralı formayla boy gösteren forvet oyuncusu, tamamı ilk 11’de 7 maçta görev alırken toplamda 620 dakika süre aldı. 6 maçta 90’ar dakika sahada kalan Haluk, sadece bir maçta bitime 10 dakika kala oyundan çıktı.

Kırmızı-Lacivertli golcü, bu maçların 5’inde rakip ağlara gol atma başarısı gösterdi, iki maçta boş geçti. Gollerin 3’ünü penaltıdan kaydeden Haluk, böylelikle bu sezon ki toplam gol sayısını 7’ye çıkardı.

Niğde Anadolu FK, Ergene Velimeşespor, Ankara Demirspor, Kahramanmaraşspor ve Erzincanspor maçlarında rakip ağlara 1’er gol bırakan Haluk’un gol attığı bu maçlarda Zonguldak Kömürspor, Erzincan’ı 1-0 yenerken, Niğde, Ergene ve Kahramanmaraşspor’la 1-1 berabere kaldı, Ankara Demir’e 2-1 mağlup oldu. Zonguldak ekibi, bu maçlarda hanesine 6 puan yazdırdı.

Penaltı denince akla ilk o geliyor

KÖMÜRSPOR’DA PENALTIDAN 3’ÜNCÜ,

TÜRKİYE KARİYERİNDE 15’İNCİ GOLÜ

Attığı gollerle Zonguldak Kömürspor’u sırtlayan Haluk Türkeri, penaltı golleriyle dikkatleri çekiyor. Kırmızı-Lacivertli forma altında Niğde Anadolu FK, Ankara Demirspor ve Erzincanspor ağlarına attığı golleri penaltı noktasından çerçeveyle buluşturan Haluk’un, Türkiye kariyerinde farklı formalar altında yine penaltıdan 12 golü bulunuyor.

İLK KEZ ATTIĞI BİR GOL SONRASI

GALİBİYET SEVİNCİ YAŞADI

Haluk Türkeri, Erzincanspor maçında attığı golle ilk kez bir maçta galibiyet sevinci yaşadı. 10 numara, önceki haftalarda Niğde Anadolu FK, Ergene Velimeşe, Kahramanmaraş ve Ankara Demir maçlarında gol atmasına karşın neticenin skora beraberlik ya da mağlubiyet olarak yansıması üzerine gollerinin sevincini tam anlamıyla yaşayamamıştı. Erzincanspor maçının kazanılması Elmas’ın golcüsüne ilk kez gol ve galibiyet sevincini bir arada yaşattı.  

HEKİMOĞLU TRABZON MAÇINDA OYNAYAMAYACAK

Golleriyle kısa sürede Zonguldak Kömürspor taraftarının gönlünde taht kuran Haluk Türkeri, dört sarı kart sınırını aştığı için cezalı duruma düştü. Golcü, bir maçlık cezasını 14 Mart Pazar günü Hekimoğlu Trabzon’la oynanacak 28’inci hafta maçında çekecek.

İlk yarıda oynadığı Adıyaman 1954 formasıyla bir sarı kartı bulunan Haluk, Zonguldak Kömürspor’la, Niğde Anadolu FK, Ergene Velimeşespor ve Erzincanspor maçlarında gördüğü sarı kartlar üzerine 4 sarı kart ihlali yaptığı için cezalı duruma düştü.

Haluk’un yanı sıra kırmızı-lacivertli takımda Yılmaz Daler ile Rıdvan Bingöl de dört sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen futbolcular oldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi