BARIŞ Pınarı Harekâtı'na destek verdiği sosyal paylaşımdan sonra, formasını giydiği Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından St. Pauli tarafından kadro dışı bırakılan Zonguldaklı Milli futbolcu Enver Cenk Şahin’e destek çığ gibi büyüyor. Kadro dışı bırakıldığı günden bu tarafa tüm Türkiye’nin desteğini arkasında gören Şahin’e, Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş’ten de destek geldi.

Özdemir, Milli forma hediye etti

CENK Şahin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in daveti üzerine Ankara’ya gitti. TFF'nin Riva'da bulunan idari merkezinde gerçekleşen ziyarette, Başkan Nihat Özdemir’in yanı sıra TFF Başkan Vekili Erhan Kamışlı ile A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de yer aldı.

Ziyarette Başkan Nihat Özdemir, Enver Cenk Şahin'e ismi yazılı 67 numaralı A Milli Takım forması verdi. Enver Cenk Şahin, Nihat Özdemir ve kendisine bu süreçte destek olan herkese teşekkür ettiğini söyledi. 

Cenk Şahin, 2010 yılında Zonguldakspor’dan Medipol Başakşehir’e transfer olduktan sonra ilk 27 Temmuz 2010 yılında U16 Milli takımda sırtına geçirdiği Ay-Yıldızlı formayla U16, U17, U19, U19, U20 ve U21’de toplam 79 maç oynadı.

Başakşehir'de idmanlara çıkacak

Bu arada ST. Pauli’den ayrılan Cenk Şahin’e, eski kulübü Medipol Başakşehir sahip çıktı. Önceki gün Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelen Şahin, Süper Lig ekibiyle antrenmanlara çıkacak.

Gümüşdağ, "Burası onun yuvasıdır. Gerekli prosedürleri tamamlaması halinde istediği zaman takımımızla antrenmana çıkabilir. Formda kalmasını, antrenmanlara devam etmesini sağlamak istiyoruz. Başakşehir Futbol Kulübü olarak her zaman yanındayız" şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi