Süper Amatör Lig Play-Off ilk maçında Çaydeğirmeni Belediyespor, sahasında Yenimahallespor’u 5-0 farklı mağlup etti.

Play-Off’a Klasman B grubu 3’üncüsü olarak çıkan Çaydeğirmeni Belediyespor, ilk 3 puan mücadelesini evinde verdi. Klasman A grubu ikincisi Yenimahallespor’u konuk eden Serkan Bankoğlu idaresindeki Çaydeğirmeni, güzel futbolunu 5 golle süsledi.

Çaydeğirmeni sahasındaki maçta, Bankoğlu ve öğrencilerini Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yalnız bırakmadı. Gebeş, maç öncesi sahaya inerek futbolculara başarılar dileyip Play-Off hatırası olarak takım fotoğrafına girdi.

Klasman hakemi Eren Gökmen’in düdük çaldığı maçta Çaydeğirmeni Belediyespor, rakip kaleye adeta gol oldu yağdı. Ev sahibi ekip, Şenol Kaypak, Kaan Demircan, Doğuş Koçaklı, İbrahim Çelik ve Onur Can Turun’un golleriyle farka koştu.

5-0’lık galibiyet Çaydeğirmeni Belediyespor’u ilk haftanın lideri yaptı. Çaydeğirmeni temsilcisinin ardından Kozlu Belediyespor ile Gelikspor gelirken, Akınspor, Çaycumaspor ve Yenimahallespor puansız sıralanıyor.

Play-Off’a farklı bir başlangıç yapan Çaydeğirmeni Belediyespor, ikinci hafta mücadelesinde kendisi gibi ilk haftayı 3 puanla geride bırakan Gelikspor’un konuğu olacak.

TOPLU SONUÇLAR

Çaydeğirmeni Belediyespor-Yenimahallespor: 5-0

Kozlu Belediyespor-Çaycumaspor: 4-1

Akınspor-Gelikspor: 0-2

HAFTANIN MAÇLARI (26-27 Şubat)

Gelikspor-Çaydeğirmeni Belediyespor

Yenimahallespor-Kozlu Belediyespor

Çaycumaspor-Akınspor

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi