Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi’nde Zonguldak etabı tamamlandı. 5 takımın mücadele ettiği grupta, 4’te 4 yapan Çaydeğirmeni Belediyespor finale yükseldi.

Bu sezon voleybol branşını aktif hale getiren Çaydeğirmeni Belediyespor A takım düzeyinde kurduğu takımla Kadınlar Bölgesel Voleybol Ligi’ne katıldı. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in ekonomik yönden büyük destek sağladığı voleybol takımı, ilk kez katıldığı ligde bir rüzgar misali esti.

Profesyonel üst liglerde büyük deneyime sahip oyunculardan kurulu takım, ilk günden bu yana Karabük Anadolu Voleybol, Karabük 1870 Safranbolu Belediyesi, Kdz. Ereğli Voleybol ve Devrek Eğitim Gençlik’le oynadığı tüm maçları kazanarak 4’te 4’lük galibiyet serisi yakaladı. Bu seri Çaydeğirmeni ekibine liderliği getirdiği gibi, finallere katılma hakkı tanıdı.

Yusuf Yavuzarslan ve Serdar Aktop ikilisinin çalıştırdığı takımın gözü şimdi, 20-23 Haziran tarihleri arasında tarafsız grup merkezinde oynanacak finallere çevrildi. Grup aşamasındaki başarıyı finallere de taşımak isteyen Çaydeğirmeni Belediyespor’un en büyük hedefi, kurulduğu ilk yıl hedeflediği Kadınlar 2. Voleybol Ligi’ne çıkmak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi