Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’da istifa üzerine istifa... Geçen hafta teknik direktör Uğur Terzi’nin istifa ettiği kulüpte, bu kez Başkan Teoman Temelkuran istifa kararı aldı. Genç Başkan’ın ligde devre arasına girilmesiyle birlikte aldığı sürpriz karar, sarı-lacivertli camiada şok oluşturdu.

Sarı-Lacivertli Başkan istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Haziran ayında büyük bir heyecan ve şampiyonluk özlemi ile göreve geldik. Kulübümüzü süreç içerisinde belediye başkanımız, iş insanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, derneklerimiz, basınımız ve Çaycuma halkımızın destekleri ile bizlerinde mücadele azmi gayret ve çabaları ile belirli bir noktaya getirdik. Doğruluk, dürüstlük ve şeffaflıktan ödün vermeden şaibesiz başımız dik bir şekilde takımımızı grubunda güzel bir noktaya getirmenin gururu içerisindeyiz. Her maçımızda tribünlerimizi dolduran taraftarımızın gönlümüzdeki yeri ise bambaşka. İnşallah sonu da bu güzellikte bir şampiyonluk olur. 6 Aralık'ta üzülerek aldığım karar neticesinde Çaycumaspor kulüp başkanlığını ile yöneticiliği bıraktığımı ve artık kulübüme bir taraftar olarak destek vereceğimi bildiriyor, ortak sevdamız Çaycumaspor’a başarılar’ diyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

Klasman B grubunda mücadele eden Çaycumaspor, oynadığı 6 maçta 13 puan toplayarak ilk yarıya lider Gelikspor'un 5 puan gerisinde ikinci sırada girmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi