Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor’da yönetim, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran, kulübe maddi-manevi destek veren Kantarcı’ya teşekkür ederken, takımın yeni sezonda giyeceği çubuklu forma hediye etti.

Ziyaretten memnuniyet duyan Başkan Bülent Kantarcı, başarılı çalışmalar yürüten Temelkuran ve yönetim kurulunu kutladı. Çaycuma Belediyesi olarak ilçenin futboldaki gözbebeği Çaycumaspor’a geçmişte olduğu gibi destek vermeye devam edeceğini ifade eden Başkan, şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapılacağını aktardı. Başkanın sıcak ve samimi tutumu, Çaycumaspor heyetini mutlu etti.

Kulüp Başkanı Teoman Temelkuran, geçmişte futbol oynadığı Çaycumaspor’u üst liglere çıkarmak için yönetim olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi. Çaycumaspor’u önce Bölgesel Amatör Lig, ardından 3. Lige çıkarmak istediklerinin altını çizen genç başkan, bunun için ilçenin desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydetti.

Başarının sadece yönetimin çabasıyla olacak iş olmadığını belirten, bunun için şehrin dinamiklerinin yanlarında olması gerektiğine dikkat çeken Başkan Temelkuran, birlik-beraberlik halinde Çaycumaspor’un daha güçlü olacağını, bunun beraberinde başarıyı getireceğine inandığını dile getirdi.

Başkan Kantarcı’ya verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden, bu desteklerin artması halinde hedeflenen üst liglere kısa sürede çıkmanın hayal olmayacağını ifade eden Teoman Temelkuran, şehre verdikleri sözler olduğunu, bu sözleri yerine getirmek için ekipçe hareket edip kurumsal yapı, altyapı, tesisleşme ve A takıma yönelik eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını belirtti.

Eski bir futbolcu olan Çaycumaspor Kulüp Başkanı’nın en büyük hayali Çaycumaspor’a kalıcı tesis kazandırıp, A takımı 3. Lige çıkarmak. Genç Başkan, bu hedef yolunda kısa bir süre önce A takımın başına Zonguldaklı teknik direktör Uğur Terzi’yi getirerek hedef çıtasının yukarılar olduğunun mesajını vermişti.

Öte yandan dünkü ziyaret sırasında Başkan Bülent Kantarcı ile yeniden yapılması planlanan kamp ve konaklama binası ile antrenman sahası konularında da fikir alışverişinde bulunuldu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi