Süper Amatör Lig ekiplerinden Çaycumaspor, 2022-2023 sezonuna iddialı hazırlanıyor. Yeni Başkan Enes Eser’le transfer piyasasına hızlı bir giriş yapan sarı-lacivert kulüp, önce Boluspor’un efsane ismi aynı zamanda UEFA pro lisanslı teknik direktör Cüneyt Karakuş’u takımın başına getirerek dikkat çekti.

Teknik direktör transferiyle büyük sükse yapan Çaycumaspor, ardından dış transfere yönelip bombaları bir bir patlatmaya başladı. Teknik patron Karakuş’un da onayı üzerine Başkan Enes Eser, geçen sezon Gelikspor’da forma giyen Furkan Tezcan'ın yanı sıra Kastamonu Taşköprüspor’dan Şerif Sevinçhan, Düzce Beyköy Belediyespor'dan Selman Aktaş ve Tekirdağ 100.Yılspor’dan Gökhan Ayarcı’yı kadroya dahil etti.

Kesin anlaşma üzerine dört yeni futbolcu, kendilerini sarı-lacivert renklere bağlayan imzayı attı. Başkan Eser'in makamında gerçekleşen imza töreninde teknik direktör Cüneyt Karakuş ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Transfer perdesini 4 yeni transferle aralayan Çaycumaspor Başkanı Enes Eser, şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmak istediklerini, teknik direktör Cüneyt Karakuş’un raporu doğrultusunda flaş transferlere devalm edeceklerini söyledi.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi