SÜPER Amatör Ligde sezonun başlamasına az bir zaman kala başkan Alaattin Yeşil’in istifasıyla geleceğe yönelik tüm planları alt üst olan Çaycumaspor toparlanma süreci içinde. İstifayla birlikte yeni sezon için anlaşmaya vardığı önemli futbolcularla ayrılık yaşayan sarı-lacivertli kulüp, kısıtlı kadrosuyla çıktığı ilk maçta Ereğli Yenimahallespor’a 4-2 mağlup oldu.

Sezonu farklı yenilgiyle açarak hayal kırıklığı yaşatan Çaycumaspor, ikinci hafta saha ve seyircisi önünde Muslu Belediyespor’u konuk etti. Telafi gözüyle baktığı maçta, sahaya Kaan, İsmail Sarıdağ, Özgür, Olgun, Erdal, Suat Kerçin, Emre Durdu, Yaşar, İlkay, Emre Çelebi, Mustafa’dan oluşan ilk 11’le çıkan Sarı-Lacivertli takım, ilk yarıyı penaltıdan yediği golle 1-0 geride kapattı.

İkinci yarıda rakip kalede daha etkili olan Çaycumaspor, bulduğu gollerle sonuca gitmesini bildi. 58’inci dakikada Emre Durdu’nun frikik golüyle skorda dengeyi sağlayan Çaycuma ekibi, 78’inci dakikada Yaşar’ın sayısıyla durumu 2-1 lehine çevirdi. Karşılaşma, bu skorla sona ererken, taraftarı önünde ilk galibiyetini alan takım büyük sevinç yaşadı.

Karşılaşmayı, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da izledi. Kantarcı, sezonun ilk galibiyetini getiren takımı kutladı.

Haftayı 3 puanla kapatan Çaycumaspor, 3’üncü hafta yine Ereğli deplasmanında bu kez Akınspor’un konuğu olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi