ÇAYCUMA’DA, futbolu bırakmış eski amatör ve profesyonel futbolculardan oluşan Veteranlar futbol takımı, Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’ne hazırlanıyor.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu tarafından düzenlenen Zafer Men Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde 2020-2021 futbol sezonu 26 Eylül’de başlayacak. Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da lige katılım gerçekleştiren Çaycuma Veteranlar futbol takımı, ligin başlamasına az bir zaman kala hazırlık çalışmalarına start verdi.

Dün akşam itibariyle başlayan çalışmalar, pandemi kuralları kapsamında uygulamaya konuldu. Çaycuma sentetik sahadaki antrenman programı öncesi takımda yer alan tüm futbolcuların ateşi ölçüldü. Sosyal mesafeye uyularak yapılan antrenman bir hayli neşeli geçti. Mevcut kadrodaki futbolcuların katılımıyla yapılan idmanlar, lig başlangıç tarihine kadar aksatılmadan devam edecek. Bu sırada takıma katılacak yeni futbolcularla birlikte kadro tamamıyla şekillenecek.

SARI-LACİVERTLİLER BU KEZ ÇOK İDDİALI

Batı Karadeniz Mavi grupta yer alan Çaycuma Veteranlar takımı, yeni sezon öncesi bir hayli iddialı. Geçen sezon son ana kadar zirve yarışından kopmayan sarı-lacivertliler, bu kez şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Çaycuma ekibinin yer aldığı grupta, Kastamonu Masterler, Karabük Aydınlıkevler Veteranlar, Yaşa ve Yaşat Karabük Masterler, Kardemir Yaşa ve Yaşat Veteranlar, Zonguldakspor Veteranlar, Çankırı Veteranlar, Çaydeğirmeni Veteranla ve Şehit Uğur Akyer Bartın Veteranlar olmak üzere toplam 9 takım var.

Çaycuma Veteranlar takımını yeni sezonda İlker Soylu çalıştıracak. Soylu, “Yeni sezon hazırlıklarımız için sahaya indik. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz ilk idmanımız gayet güzel geçti. Kadromuzu büyük bir oranla oluşturduk. Aramıza katılacak arkadaşlarla birlikte yeni sezon kadromuz tamamen şekil alacak. Sezonun Çaycuma Veteranlar takımına ve Çaycuma spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir sezon olacağını düşünüyorum. Hedefimiz Çaycuma’yı en iyi şekilde temsil etmek” şeklinde ifadelerde bulundu.

Öte yandan, Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi’nde fikstür çekimi 2 Eylül Salı günü gerçekleştirilecek. 9 takımdan oluştuğu için grupta her hafta bir takım maç yapmadan BAY geçecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi