Zonguldaklı teknik direktör Cahit Terzi’nin çalıştıracağı Sultangazispor, transfere hızlı giriş yaptı. Şampiyonluk hedefleyen Bölgesel Amatör Lig ekibi, Terzi’nin raporu üzerine 2014-2019 yılları arasında Zonguldak Kömürspor’da görev yapan 27 yaşındaki kaleci Mustafa Söylemez’i kadrosuna kattı. Söylemez, kendisini Sultangazispor’a bağlayan imzayı dün attı. Sultangazispor, Mustafa’nın yanı sıra yine Zonguldak Kömürspor’dan Berkan Akdeniz’i de kadrosuna katmıştı.

Keçiörengücüspor ve Ankaraspor altyapılarında oynadıktan sonra Zonguldak Kömürspor’a transfer olan Mustafa, Arsinspor’da kiralık oynadıktan sonra amatöre dönüş yaparak Mardin Başakspor, Mardin Fosfatspor ve Bağcılar FK deneyimleri yaşadı.

Zonguldak Kömürspor’da Sinan Ören’in alternatifi olarak görev alan Mustafa’nın, profesyonel kariyerinde 2. Ligde 18, 3. Ligde 18, Türkiye Kupası’nda 5 maçı var.

Kırmızı-Lacivertli takımda Cahit Terzi’nin öğrencisi olarak görev yapan Mustafa Söylemez, uzun zaman sonra eski hocasıyla birlikte çalışma fırsatı yakalayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi