Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, sezona cezalı olarak başladı. Geçen sezon 2. Lig Kırmızı grupta Elazığspor’u çalıştıran Aydın, 8 Mayıs’ta oynanan Sivas Belediyespor maçının ardından aldığı 4 maç cezayı bu sezon tamamlayacak.

Elazığspor’un, 8 Mayıs'ta Sivas Belediyespor’a 7-5 mağlup olduğu maçta müsabaka hakemine karşı tutum ve davranışları nedeniyle Aydın, 13 Mayıs’ta toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 4 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı aldı. Sezonun son maçı olduğu için bu sezona yansıyan ceza nedeniyle Aydın, Zonguldak Kömürspor’da sezona cezalı olarak başladı.

Akhisarspor’la oynanan sezonun ilk maçında soyunma odası ve yedek kulübesine giremeyen Cafer Aydın karşılaşmayı tribünden izledi. Zonguldak Kömürspor yedek kulübesine yakın yerde oturan Aydın, karşılaşma boyunca elini telefondan hiç düşürmedi. Yardımcılarına telefonla talimat ve taktik veren kırmızı-lacivertli hoca, 90 dakika boyunca kulübede olamamanın sıkıntısını yaşadı. Cafer Aydın’ın yokluğunda takımı kenardan yardımcı antrenör Mustafa Sabri Odabaşı idare etti.

4 maçlık cezasının ilkini Akhisarspor maçında çeken Cafer Aydın, ikinci hafta Pendikspor, üçüncü hafta Uşakspor, dördüncü hafta Kırşehir Belediyespor maçlarında da kulübede olmayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi