Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Cafer Aydın, yeni sezonda Play-Off peşinde koşacaklarını, kadroyu da bu hedef doğrultusunda oluşturacaklarını söyledi.

İç saha maçlarının oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda zemin ve kapalı tribünde yaptığı inceleme sırasında ŞAFAK Spor’a konuşan kırmızı-lacivertli teknik adam, Zonguldak’ın futbol şehri olduğunu, küçük hedefler peşinde koşmanın kendilerine yakışmayacağının altını çizdi.

"HEDEFE OYNAYAN İYİ BİR TAKIM KURACAĞIZ"

Sezona Play-Off hedefiyle başlayacaklarını, transferi de bu doğrultuda yapacaklarını kaydeden Aydın, “Transfer çalışmalarına hız verdik. Futbolcu piyasası gerçekten çok yüksek. Dolayısıyla bütçemize göre futbolcu alacağız. Görüştüğümüz oyuncular gerçekten çok iyi. Hedefimize uygun futbolcuları kadroya dahil etmeyi planlıyoruz. Kurban Bayramı’a kadar belli bir aşama kaydedip, bayramdan sonra hızlı şekilde transferi bitirmek, sezon hazırlıklarına başlamayı planlıyoruz. İyi bir kadro oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz Play-Off olacak. Play-Off yarışı verirken de taraftarımızın özellikle iç sahada tatmin olacağı bir futbol oynayacağız. Günü kurtarmak yerine uzun vadede bir düşünceye sahip olursanız başarıyı yakalarsınız. Biz de bu başarının peşinden koşacağız” dedi.

"İYİ BİR GRUP KURASI ÇEKİLDİ"

Takımın yer aldığı Beyaz grubu da değerlendiren Aydın, “Güzel bir grup kurası oldu. Sevindirici bir durum. Rakiplerimizle ilgili bilgiler ediniyoruz. Rekabet seviyesinin üst noktada olacağı bir yarış olacak. Burada rakiplerden ziyade bizim nasıl olduğumuz önemli. Lige iyi başlamak, devamını getirmek gerekiyor. İyi başladığımız takdirde seyircimizle birlikte şehri de arkamıza alırsak daha büyük hedefler koyabiliriz. Her şeyin bir sırası var. Tabi tüm bunların gerçekleşmesi için hedefe yönelik güzel bir takım oluşturmak gerekiyor” şeklinde konuştu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi