Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluğa takım kuran Kozlu Belediyespor’dan ses getirecek transfer... Yeşil-Beyazlı kulüp, geçen sezon Efeler 09 Spor forması giyen 34 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Soner Ergençay’la anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu, bu hafta içinde imza için Kozlu’ya gelip kendisini yeşil-beyaz yapan sözleşmeye imza atacak.

Kozlu Belediyespor’un yeni transferi 1, 2 ve 3. Ligde büyük bir deneyime sahip. Geride kalan 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak 3. Lige çıkan Efeler 09 Spor’da 13’ü ilk onbir 18 maçlık performans ortaya koyarak şampiyonlukta önemli bir rol oynayan Ergençay, öncesinde profesyonel liglerde Silivrispor, Cizrespor, Pazarspor, Osmaniyespor, Tepecikspor, Tokatspor, Sarıyer, Hatayspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Eyüpspor formaları giydi.

Kariyerinde 2. Ligde 4 kez Play-Off finali oynayan, bir kez 2. Lig, iki kez Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu yaşayan, profesyonel futbol liglerinde 320 maçta 38 gol atan Soner Ergençay, şuan Süper Ligde mücadele eden Adana Demirspor’un 2. Ligde şampiyon olduğu sezonda kadronun değişilmez ismiydi.

Tecrübesiyle Kozlu Belediyespor’a çok büyük katkı sağlayacak olan Soner Ergençay’ın transferi, Kozlu Belediyespor camiasında büyük bir heyecan oluşturdu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi