Süper Amatör Ligde 2022-2023 sezonunda farklı bir takım kimliği ortaya koymak isteyen İhsaniyespor, bu çerçevede sürdürdüğü transferlerine 4 yeni ismi daha kattı.

Sarı-Yeşilli kulüp, hafta başından bu yana görüşme halinde olduğu geçen sezon Tersanespor’da forma giyen eski kanat oyuncusu Mehmet Öztürk, Afyon Sağlıkspor’dan hücum oyuncusu Dağhan Gündoğdu, Ereğli Belediyespor’dan sol kanat Emre Bayram ve Çaydeğirmeni Belediyespor’dan hücum özellikli Alper Kara’yı renklerine bağladı.

Kulüp, kesin anlaşmanın sağlanması üzerine yeni transferleri spor kamuoyuna duyurdu.

Genç ve dinamik transferler serisini sürdüren İhsaniyespor’da, bu transferlerin devamı gelecek. İlk günden bu yana izlediği transfer rotasından hiç şaşmayan sarı-yeşilli yönetimin bundan sonra gerçekleştireceği transferler de aynı şekilde genç ve dinamik aynı zamanda ligin deneyimli oyuncuları olacak.

Daha önceki sezonlarda genelde alt sıraların takımı olarak ön planda olan İhsaniyespor, yeni yönetimin belirlediği hedef doğrultusunda oluşturduğu takımla bu kez üst sıralara oynayan farklı bir takım görüntüsü verecek.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi